Японски гривни - нов подход в алтернативната медицина за борба с високото кръвно и ставните болки

Рекламен материал

Гривни фитен.Японските био-енергийни гривни действат на клетъчно ниво, като по този начин укрепват имунната система и стимулират организма да се самовъзстановява. Направени са по патентована формула на японската фирма Phiten, от медицински силикон в който има вграден AQUA TITAN.

Японските гривни на Phiten са популярни в цял свят със своето ефективно действие:

  • Осигуряват по-добро възстановяване на меките тъкани и спират износването на ставите, спомагат за повече гъвкавост и подвижност. Положителни резултати се наблюдават при коксартроза, гонартоза, артрити, ревматизъм, дископатия, шипове, лумбаго.
  • Влияят регулиращо върху функциите на ендокринната система, с което подобряват метаболизма, предменструалния синдром, функциите на щитовидната жлеза.
  • Водят до понижение стойностите на кръвната захар при диабетици.
  • Подкрепят дейността на кръвоносните съдове и сърцето, при аритмия, прекарани инфаркти, високи нива на холестерол. Особено ефективни за регулиране кръвното налягане.
  • За подкрепа на зрението, особено при преумора и излагане на вредни влияния.
  • Подобряват потентността, спомагат за по-добро уросяване на крайниците и мозъка.

Можете да поръчате японска гривна от официалния вносител за България „Енерджи Баланс” на промоционална цена от 49лв. с безплатна доставка за цялата страна. При поръчка на 2 гривни допълнителна отстъпка от 5 лв. За въпроси и поръчки тел: 0876 887587

Сподели или оцени, ако сме били полезни
1 1< 1< 1< 1< 1< Оценка 1.00 (1 глас)