• Екип
Д-р Цветослав Георгиев

Д-р Цветослав Георгиев

Лекар специалист по ревматология и последовател на здравословния начин на живот в умерени дози.
д-р Пламена Кабакчиева

д-р Пламена Кабакчиева

Специалист по ендокринология, отдаден на своите пациенти, но отделя немалка част от времето си в своето истинско призвание - да бъде главен редактор на ЗдравБъди.com.
д-р Стефан Митев

д-р Стефан Митев

Д-р Стефан Митев е член на редакторския екип на ЗдравБъди.com, като допринася за медицинската коректност на публикуваните в сайта текстове. Завършва медицина в Медицински университет – София.
д-р Ивелина Георгиева

д-р Ивелина Георгиева

Завършва медицина през 2011 година в престижния университет на Регенсбург, Германия. От 2012 година Ивелина специализира дерматология в Манхайм, където подготвя своята докторска работа.
д-р Ивелина Стоянова

д-р Ивелина Стоянова

Студент по медицина в четвърти курс и основен "виновник" за част от хубавите статии в ЗдравБъди.com. Занимава се активно със спорт и здравословно хранене, но се интересува сериозно от гинекология, онкология, кожни и венерически заболявания, диететика, козметика, здравословен начин на живот като цяло и най-вече здравословно хранене.
д-р Младен Камбов

д-р Младен Камбов

Красотата на една усмивка изисква редовни грижи и внимание. Ето затова д-р Младен Камбов ще отговори на всички ваши въпроси, свързани със здравето на вашите зъби. За да получите най-подходящото лечение, той ще състави план на лечение, който максимално да отговаря на съвременните изисквания за естетика и функция.