• Условия за ползване

Условия за ползване на heal.bg

Нашата основна задача е да предоставим възможно най-изчерпателна и актуална информация в областта на здравето, здравословния начин на живот, здравословното хранене и спортуване. Въпреки това информацията на този сайт не може по никакъв начин да замени консултацията с лекар.

Статиите и материалите имат информативен характер и не представляват специализирани научни трудове. Целта им е да дадат обща представа относно заболяванията, състоянията на организма, начините на лечение и диагностика и здравословния начин на живот.

1. ЗдравБъди.com не препоръчва самолечение

Самолечението и отлагането на консултация с лекар могат да имат тежки и дори фатални последици за здравето Ви. Сайтът не носи никаква отговoрност за действия или бездействия продиктувани от публикуваната на него информация, съобщения и линкове.

Всички потребителски коментари в този сайт са лични и ангажират само техните автори. Те по никакъв начин не могат да заменят консултацията с медицинско лице. Всеки опит за самолечение без консултация с лекар може да има фатални последици.

2. Реклама в сайта

Този сайт се финансира чрез продажба на реклами. За да получавате само пълноценна и достоверна информация, всички рекламни съобщения са ясно обозначени.

Рекламните карета (банери) са обозначени с надпис "Реклама" над съответното каре.

Рекламните статии са обозначени с надпис  "Платено съобщение" в началото на материала.

Текстовете, които не са обозначени като реклама не са повлияни от никакви допълнителни финансови интереси и са създадени единствено с цел да ви информират според познанията, съвестта и разбиранията на авторския колектив.

3. Поверителност

Някои услуги на сайта изискват регистрация. По време на тази доброволна регистрация е възможно да Ви бъде поискана лична информация. Личната информация може да включва имейл адрес, парола, пол, дата на раждане, интереси, хобита и други подобни.

Тази информация ни позволява да усъвършенстваме сайта и да го правим по удобен и лесен за употреба от Вас – нашите потребители.

Също така, тази информация ще ни помогне да възстановим Вашите данни в случай на изгубена или забравена парола.

Анонимността на предоставената от Вас лична информация при регистрация, абониране за бюлетин или участие във форуми ще бъде гарантирана според етичните норми и изискванията регламентирани от Закона за защита на личните данни.

Предоставената от Вас лична информация не се споделя с никого извън сайта ЗдравБъди.com и няма да се продава или дава под наем на когото и да било без личното Ви съгласие за това. Предоставяне на информация може да стане в случай на поискване от съответните държавни органи, по определения от закона ред.

Сподели или оцени, ако сме били полезни
5 1< 1< 1< 1< 1< Оценка 5.00 (1 глас)