• Стани автор

Стани автор в heal.bg

Писател сте по душа и искате да споделите своите идеи и занимания в областта на медицината и здравословния начин на живот с други хора?

Имате добра здравна култура и искате да четете, пишете и да се усъвършенствате всеки ден?

Автор в heal.bgУчите или практикувате медицина, стоматология или фармация, или просто имате интереси към здравословния начин на живот, храненето и спорта?

Значи тук Ви е мястото. Станете автор в heal.bg и по този начин стотици хора всеки ден ще четат вашите писания в областта на здравословния начин на живот. От цяла България ще разберат много бързо кой или коя сте и какви са Вашите интереси и знания. По този начин ще дадете възможност на Вашите читатели да почерпят опит и знания от Вас, а може дори да Ви потърсят, за да дискутирате лично с тях Вашата статия.

Критерии

heal.bg дава възможност на всички, които имат желание да публикуват статия на определена тема (темите са описани по-долу), да сторят това, спазвайки следните няколко критерия за писане:

 1. Статията не трябва да бъде копирана или да нарушава закона за авторското право или други закони на република България.
 2. Статията трябва да бъде актуална, уникална или просто интересна за читателя. Тя не трябва да бъде с рекламен характер, т.е. не трябва да съдържа преки или косвени рекламни послания.
 3. Материалът трябва да се състои от минимум 400 думи и да бъде издържан от медицинска гледна точка. Статията трябва да бъде съставена от човек, който знае какво пише.

Редакция и категории за писане

Преди да бъде публикуван материалът, той задължително минава под редакцията на heal.bg, след което следва да бъде одобрен. Това става в рамките на 7 дни от предоставянето му по имейл.

Редакцията на heal.bg си запазва правото да откаже публикуването на материал, ако някой от по-горните критерии не са спазени или не е писано по една от следните теми:

 • Здравословно хранене
 • Естетика и здраве
 • Релакс и антистрес
 • Сексуално здраве
 • Бременност и майчинство
 • Психично здраве
 • Профилактика и хигиена
 • Болести (само за студенти по медицина след трети курс и практикуващи лекари)

При отказ редакцията на heal.bg ще извести своевременно автора по имейл и ще бъдат посочени конкретни мотиви за това.

Какво печелите?

Всеки автор ще може да постави под заглавието на статията си своето име, което ще води към неговата собствена страница, където може да рекламира себе си, своята фирма, настоящата или бъдещата си лекарска практика. На тази страница може да поставите снимка и да представите себе си пред българската здравна аудитория. При желание от страна на автора се поставя линк към вашия сайт в края на материала.

Ако имате въпроси или предложения, ще се радваме да ги споделите с нас на info (at) heal.bg или посредством формата за контакт.

 
С уважение,
Екипът на ЗдравБъди.com
Сподели или оцени, ако сме били полезни
5 1< 1< 1< 1< 1< Оценка 5.00 (3 гласове)