Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по инфекциозни болести и паразитози
- Заразяване със ХИВ/СПИН ?
Заразяване със ХИВ/СПИН ?
- tsetso
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Админ
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
24 Авг 2015 12:35 #41
от tsetso
Административен профил.
Рискът е по-малък, но да - възможно е, особено, ако сексът е бил травматичен, партньорът е с висок вирусен товар (т.е. сигурен носител и не се лекува), както и при анален секс рискът се покачва. За ваше успокоение направете си тест след месец.
П.с. И все пак рискът не е голям.
П.с. И все пак рискът не е голям.
Административен профил.
- adikam
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Thank you received: 0
26 Авг 2015 21:36 #42
от adikam
Не беше анален! Благодаря за отговора! Чакането убива! Но няма начин! В различните статии пише различни неща и човек се шашка в такъв момент! Благодаря!
- adikam
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
27 Авг 2015 19:53 #43
от adikam
Ако направя тест 3седмици след контакта ще има ли някалва достоверност? За elisa duo пише че може да се направи след 3-4 седмица?
- yanko
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
19 Дек 2015 09:19 #44
от yanko
Така да попитам компетентни хора.Партньорката ми ми прави орална два /три пъти
Аз на нея веднъж ...анален не съм правил !!! И до секс не се стигна само си играхме.Мисълта ми е ако члена ми е докосвал половия и орган без да прониква в нея а само повърхностно и без да има семенна течност а само предеакулат от моя страна и това че тя беше ,,мокра'какво е положението? От 2/3 орална към мен и 1 път към нея и едно ,,търкане"на члена по нея ?!
Аз на нея веднъж ...анален не съм правил !!! И до секс не се стигна само си играхме.Мисълта ми е ако члена ми е докосвал половия и орган без да прониква в нея а само повърхностно и без да има семенна течност а само предеакулат от моя страна и това че тя беше ,,мокра'какво е положението? От 2/3 орална към мен и 1 път към нея и едно ,,търкане"на члена по нея ?!
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
20 Дек 2015 00:48 #45
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Ако нямаш отворени рани по пениса или на езика - такъв липсва.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
COM_KUNENA_THANKYOU: yanko
- yanko
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
20 Дек 2015 02:37 #46
от yanko
Нямам отворени рани (венците ми ккъррвят отвреме навреме ама това не спада нали?'
- Bunny
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
19 Авг 2016 13:07 #47
от Bunny
Здравейте. Имам един въпрос. Най -добрият ми приятел е правил секс с едно момиче което и се води славата че е лека жена и си ляга с който и попадне. Ползвали са презерватив но накрая той останал вътре и той ми каза че може би е имало няколко прониквания без презерватив. След това той много се панира. Имаше обриви по ръцете и краката. Болеше го корем а сега 5 седмици по късно лимфните възли за му подути по врата и зад ушите. И каза че е категоричен че е хванал вируса. Много го е страх. Прави си няколко теста последно на 29 ден след акта и беше отрицателен. Знам че е рано още да покаже но според вас може ли да го е хванал от няколко вкарвания накрая. Той каза че тя просто е изкарала презерватива лесно значи не е бил на вътре. Той е пита и тя каза че няма хив но не може да и се вярва. Вие как мислите. Той казва че имал всички симптоми. Почти не спи и вече на човек не прилича от притеснение.