Забележка

The forum is in read only mode.

Заразяване със ХИВ/СПИН ?

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
21 Авг 2011 08:48 #21 от angel1
Re: Заразяване със ХИВ/СПИН ?
Здрвавейте!
Имах следната случка,с момиче,което е доста вероятно да е заразена с ХИВ.Използвах презерватив,но 15-20 секунди след започването на акта,аз и казах да спре,и когато тя стана презерватива се изхлузи...Бях пил и не разбрах дали се е изхлузил накрая или малко преди това.Ако все пак се е изхлузил малко преди това и е имало контакт с вагинален секрет,колкото и малко количество да е,въпреки,че не съм усетил да прониквам без презерватива трябва ли да се притеснявам.Нямах никакви ранички по члена,както и това е беше единственият ми път с това момиче,а и първата ми такава случка с изхлузване на презерватив.Адски съм притеснен.Случката стана точно преди 4 седмици,а от 2 дена си меря температурата и е някъде около 37 градуса,имал съм и нощни изпотявания,но все пак е лято.Не съм имал по-висока температура от това,не съм имал гадене или повръщане,диария и т.н.,храня се даже повече от преди.Много се притеснявам,чакам да минат още 2-3 седмици и да си направя тест.
Благодаря предварително за отговорите!Поздрави и се пазете!
21 Авг 2011 12:22 #22 от Petyr
Не виждам сериозни основания да се притесняваш. Все пак дори и да е имало контакт, той е бил минимален. Симптомите не са специфични и не означават нищо, та и аз се изпотявам през нощта. Все пак, за да се успокоиш си направи ХИВ-тест след няколко седмици - все пак е безплатен и нищо не губиш.
Успех!

Горд студент по медицина.
21 Авг 2011 15:18 #23 от angel1
Благодря ти за бързият отговор.Тест със сигурност ще си направя,но до тогава ще откача,1 месец вече не съм спал повече от 3-4 часа.Дано всичко да бъде наред...Четох някъде също,че при мъжа е по-трудно заразяването,защото във влагалищият секрет се съдържа доста по-малко количество вирус.Вярна ли е тази информация?
  • tsetso
  • tsetso's Avatar
  • Посетител
21 Авг 2011 15:46 #24 от tsetso
Луд си за връзване. Шансът е 0, не знам какво се притесняваш, ако се е случило само това, което описваш.
Спи си спокойно, че безсънието също убива :P
22 Авг 2011 08:17 #25 от angel1
Дано да си прав и това моето да е просто параноя вече...:)
Поздрави! :)
03 Окт 2011 16:42 #26 от Petar
Аз не бих залагал много на тях (новите HAART терапии). Най-важното е да се пазиш, но и това не винаги помага :)
  • васил
  • васил's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
16 Ное 2011 22:27 #27 от васил
Отговор: Заразяване със ХИВ/СПИН ?
6 месеца не е ли много за иследването на хив аз докато знам след 3-я месец е 100 % сигорен а с днещните тестове докато са ми казвали тест се прави още на 45-я ден и се повтаря след още толкова за сигорност и ако е отрицателен на 3-я месец не си заразен. ( или греша нещо )
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
17 Ное 2011 08:10 #28 от д-р Георгиев
  • васил
  • васил's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
17 Ное 2011 13:02 #29 от васил
а за това ''дремещо'' състояние евентуално трябва да има причина защото докато знам за да се образуват анти-тела срещу вируса на хив след 6-я месец трябва имунната система на човека да е тотоално срината преди появата на хив или хора с трансплантации ,химиотерапий и такива подобни а всеки ми казва че тест на 3-я месец е окончателен .
20 Ное 2011 15:59 #30 от Ivalina
Общо взето е така. Съгласна съм с теб.

Ивалина Петкова

[size=150:2mqac0i1]Бях толкова високо, че галех облаците по главите. [/size]
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум