Забележка

The forum is in read only mode.

Гинекомастия - големи мъжки гърди?

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
22 Дек 2009 22:14 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Гинекомастия - големи мъжки гърди?
Здравейте,
Интересува ме, колко пари струва намаляването на мъжки гърди и къде мога да си направя операцията? Остават ли големи белези след това и ако да как да ги намаля? Личи ли си лятото на плажа.
Ако може някой да ми отговори ще му бъда адски благодарен.
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
23 Дек 2009 21:43 #2 от Здравко
Re: Гинекомастия - големи мъжки гърди?
Здравейте,
Операцията се изпълнява почти във всяка клиника за пластична хирургия, но Ви препоръчвам първо да се обърнете към ендокринолог, който ще Ви насочи към хирург.
Цената на частно е твърде различна, но някъде варира между 500 и 1000 Е, може и повече. Белезите, които остават, са почти винаги незабележими - обикновено разрезът се прави в очертанието на ареолата или в областта под мишницата.
Възстановяването се извършва за 1 месец, като 1-2 седмици след операцията се махат еластичните превръзки и шевовете. Секс и спорт не се препоръчват за този период от време. И това е май в общи линии.
До скоро писане. :)
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
27 Дек 2009 20:25 #3 от Vasilec
Обърни се към някоя частна клиника, операцията е проста работа и ефектът е добър.
Айде успех. В интернет също можеш да намериш някакви цени, които са силно противоречиви, но съвпадат с тези на Здравко.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
  • Anonymous
  • Посетител
24 Ян 2010 10:10 #4 от Anonymous
Пич, всеки си има някакви недостатъци и проблеми. Важното е да не ти пука. Какви по-големи недистатъци иман хората.... Не се подлагай за щяло и нещяло на операции. Оперативна намеса се прави само в краен случай.
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
27 Ян 2010 09:33 #5 от Здравко
Операцията от гинекомастия е показана във всички случаи, когато гърдите от женски тип натоварват емоционално и психически мъжа и пречат на неговата социализация в обществото. Това може да доведе до тежки депресии и асоциално поведение, което вече е сериозен проблем.
В останалите случаи операцията има козметичен ефект. За съжаление няма друга терапия освен хирургична на вече развила се гинекомастия.
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
29 Ян 2010 19:23 #6 от д-р Георгиев
Съгласен съм със Здравко и за съжаление единственият ефективен метод на лечение е хирургичният.
  • Anonymous
  • Посетител
03 Май 2010 16:30 #7 от Anonymous
Аз също имам гинекомастия. Скоро попаднах на един сайт, на човек със същия проблем ,който е доста компетентен и много добре е разучил въпроса. За операция само е споменавал, но пък има доста статии за причините.
Сайта е това www.gynecomastia-bg.com
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
03 Май 2010 19:23 #8 от Здравко
Да, сайтът наистина е полезен за хора с този проблем. Дано авторът продължава в същия дух, защото това е един проблем, който до голяма степен вреди на мъжкото самочувствие.
  • Anonymous
  • Посетител
23 Авг 2010 23:02 #9 от Anonymous
Хора, оперирайте се смело, това е избавлението от гинекомастията....след ден си си вкъщи, след месец свлаяш еластичния елек и забравяш......започваш наистина друг начин на живот, който има гинекомастия ще ме разбере за какво говоря :)
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
28 Ян 2011 17:05 #10 от Princesata
Приятелят ми май има лека степен на гинекомастия, но на мен това не ми пречи... :? Не знам защо момчетата се комплексират от такиз неща, е естествено когато не са огромни гърдите де.
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум