Забележка

The forum is in read only mode.

Болки в пениса

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
10 Мар 2012 07:24 - 10 Мар 2012 07:29 #1 от Fervour
Fervour COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Болки в пениса
Здравейте, искам да споделя и моя проблем от около 2 месеца имам болки в пениса първоначално си мислех че всичко ще отшуми от самосебеси. Но уви проблемът си остана в началото имах и чести позиви за уриниране и чувство на неудовлетвореност след уриниране.Личната лекарка ми назначи изследване на урина и ми каза че имам еденични левкоцити и няма от какво да се притеснявам изписа ципрофлоксацин пих го 5 дни, но сякаш че нямаше ефект после пих нолицин по своя инициетива пак без никакво подобрение.После утидох на уролог той ми пусна микробиологично изследване на еякулат което пак нищо не откри. Изписа ми да пия амоксиклав и диклофенак дуо, но пак няма подобрение. Болките си остават и постоянно чувствам някакво напрежение дори когато е в отпуснато състояние стои леко изправен напред не отпуснат.Болката е тъпа и постоянна.Забелязах че от дясната страна имам 2 образувания леко изпъкнали които ги няма от лявата страна които обаче се виждат само при лека ерекция в отпуснато състояние и в пълна ерекция изчезват споделих с уролога той каза че нищо ми няма, но от време на време ме боли и в областа кадето са те.
Last edit: 10 Мар 2012 07:29 от Fervour.
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
10 Мар 2012 08:37 #2 от д-р Георгиев
Отговор: Болки в пениса
Няма да крия, че урологията не ми е силната страна, още повече при подобни неспецифични оплаквания. Простатата проверявана ли е, правено ли е ректално туше или ехография? Да сте страдали някога от камъни в бъбреците? Някакви травми наскоро?
Казвате, че пенисът Ви е в постоянна полу-ерекция, така ли да разбирам?
Според мен е необходимо да се търси мнение от друг уролог.
10 Мар 2012 09:20 #3 от Fervour
Здравейте докторе,
простата не е проверявана, до сега не съм имал никакви проблеми с бъбреците нито камани, а за травми не си спомням но като чета из нета май ще излезе някаква травма или незнам и аз ама е така от около 2 месеца.Ами незнам дали е точно полу ерекция незнам и аз как да го пиша точно не се е огулемил обаче стои някак по леко напрежение и не се отпуска надолу а стои напред, след уриниране се отпуска за известно време после пак застава така.Чувствам постоянен дискомфорт при допиране в дрехи или в нещо друго лека тъпа болка и дискомфорт много странно и не отшумява толкова време мина направо се побърквам вече немога да спя.
13 Апр 2012 06:46 #4 от Данова
От 3-4 месеца имам абсолютно същия проблем!
Едно към едно с описаното по-горе! От 10на дни насам дори болката и напрежението станаха още по-нетърпими, постоянни и засилени! Вече не мога да спя нощем дори. Заспивам за 1-2 часа... след което се събуждам. И секса започна да ми бърка... не може да ми се втвърди хубаво... постоянно седи в напрежение, постоянно усещам описаната по-горе притъпена болка, дискомфорт и постоянно имам усещането, че ми се ходи до тоалетната.

Вчера за първи път отидох при личната, тя ми даде направление за уролог... а той на свой ред ми каза след празниците да ида да ми направят снимка на рентген... на грабначния стълб ( обясни ми, че можело да се притискат някакви си нерви, които да оказват влияние ), а освен това ми назначи урина и кръв. Ще видим след тях какво ще каже... но положението за мен започва да става доста неприятно и нетърпимо вече. Започвам да се притеснявам.

Ако има развитие по твоя случай... пиши тук, в темата.
13 Апр 2012 06:50 #5 от Данова
П.С: ако това е от значение... преди около 5 месеца имах бъбречна криза за първи път в живота си! наложи се да викна бърза помощ и да ми бият инжекция. не съм усетил да " изхвърлям " никакви камъни и песъчинки. на следващия ден и направената ми снимка не показа нищо! Ако това може да има нещо общо и ви помага като информация... макар, че не виждам какво общо би могло да има с описаните по-горе проблеми, които имаме и двамата.
13 Апр 2012 08:52 #6 от Данова
Всъщност... чак сега виждам, че темата ти е от преди 1 месец. Има ли някакво по-конкретно развитие при теб?
15 Апр 2012 17:12 #7 от Fervour
При мен проблемите започнаха да отшумяват ходих при още 1 уролог който също ми каза че всичко е наред и няма от какво да се претиснявам според него проблема и напрежението ми са били на психологична основа каквото беше и мнението на личната лекарка. Въпреки че не бях съгласен с тях като се пооспоих и се поотпуснах и проблемите започнаха да отшумяват.Така и не открих причината.... ако откриеш нещо при теб пиши или ако ти дадат някакви идеи или насоки.
15 Апр 2012 18:43 #8 от Данова
Не зная как може да е предизвикано от напрежение нещо, което ме съпътства в ежедневието толкова месеци вече... и за капак през последната седмица се засилва и увеличава...
Наистина имах доста кофти личен момент, който буквално ме беше сринал и психически и физически преди да започнат да се проявяват описаните и от теб симптоми, но... въпреки това не ми се връзват нещата.

Във Вторник ми предстои да си направя изследванията, както написах и по-горе и ще пиша пак, като излезнат резултатите и мина с тях през лекаря, който ми ги назначи.
15 Апр 2012 19:43 #9 от Vasilec
12345 - по-скоро при теб проблемът ще е свързан с камъка в бъбрека,който не си изпикал... Трябва да те види уролог задължително. Така или иначе няма място за излишна паника, а не виждам защо толкова време си търпял?

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
15 Апр 2012 21:26 #10 от Данова
Защото в началото просто мислех, че нещо съм попрекалил със секса и съм се охлузил, или нещо от сорта... след това просто защото явно не му обръщах внимание... и в крайна сметка минаха няколко месеца до преди 5-6 дни, когато болките се засилиха и станаха още повече, по-силни, по-досадни и буквално денонощно усещането е все едно ми се ходи до тоалетната... и всичко описано по-горе в темата! Симптомите ми са буквално едно към едно с тези на г-на писал по-горе! Все едно аз съм го написал! не виждам как нещо свързано с бъбреците ще ми причинява болки в пат*ата и и такъв дискомфорт месеци наред... при положение, че самите бъбреци от тогава не са се обаждали и за секунда, и не съм имал никакъв проблем с тях след споменатата криза и инжекцията, която ми шибнаха в зад*ика тогава.
Болката ми идваше основно от главичката на пениса, а през последната седмица стана по-голяма и се разнесе по-навътре, придружена с досадното усещане, че ми се ходи постоянно до тоалетната без значение дали имам нужда, или не. Не доумявам такива симптоми какво общо биха могли да имат с бъбреците, които въобще не са в тази област и са много по-навътре. В момента дори като се ударя с все сила в тях нямам грам болка и оплакване от тях...

Знам само, че човека по-горе е описал всичко едно към едно с мен и това, което се случва на мен в момента. Ще видим във Вторник след изследванията какво ще каже доктора. Просто се надявам да не е нещо сериозно, което да ме тормози за напред.
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум