- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Болки в пениса
- Fervour
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
16 Апр 2012 00:09 #11
от Fervour
Отговор: Болки в пениса
Здравейте, значи на мен уролога ми обяни че при изхвърляне на пясъчинки от бъбреците е възможно да се появи неутолимо чувство за неотложно уриниране и болка по пикочните канали но, ако е това при теб би трябвало да те боли уретрата която е от долната страна на члена и там да чувстваш дискомфорт.Мен ме болеше някъде ръба на главичката и малко зад него постоянна тъпа болка която на моменти се засилваше на моменти поотшумяваше ама си я имаше почти постоянно.
- Fervour
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
16 Апр 2012 00:18 #12
от Fervour
Само да добавя че ако сте имали някакви рискови контакти е доста верояно да става въпрос за някакво възпаление, гъбички или бог знае какво но не го изключвайте като вариант. Аз като отидох при уролога това беше първото нещо за което се хвана микробиология на урина и на еякулат и след като всичко беше отрицателно при мен и ходих няколко пъти да ме преглежда ми каза, да се успокоя и че всичко си ми е наред, а аз продължавах да си имам оплаквания...
- Данова
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
16 Апр 2012 09:32 #13
от Данова
Рискови контакти съм имал и си мислех и аз да мина през микробиология, но уролога който посетих така и не ме прати там. Назначи ми за утре само рентген, кръв и урина. не знам.. утре, ако са чисти те и не излезе нищо ще му кажа директно и за микробиологията, че да знам, че съм си минал през всичко.
- Fervour
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
16 Апр 2012 09:48 #14
от Fervour
Мини задължително и през микробиология ако трябва си плати не е кой знае колко скъпо за да си сигорен че поне си направил всичко и си ги пусни задължително с антибиограма да не правиш после пак ако покаже нещо не би трябвало да е повече от 30лв.
- Данова
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
16 Апр 2012 11:10 #15
от Данова
Ще си направя. Аз не зная защо не ми го назначи доктора направо, че да си направя всичко на куп, ама както и да е...
П.С: 30на лв е по частните клиники, но няма смисъл там. Покрива се от здравната програма и е безплатно в държавните до колкото съм запознат. Просто ти трябва направление.
П.С: 30на лв е по частните клиники, но няма смисъл там. Покрива се от здравната програма и е безплатно в държавните до колкото съм запознат. Просто ти трябва направление.
- Данова
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
17 Апр 2012 13:57 #16
от Данова
Значи... днес минах рентген на гръбначен стълб и изследвания на кръв и урина.
На изследванията всичко е в рамките на нормалното. Всички показатели бяха по средата на препоръчителните за мъже. ( макар, че тавата с урината беше препълнена с чашки и листчета едно в/у друго и дали въобще са изследвали моята не е ясно, ама айде... )
Уролога при които отидох с изследванията каза, че нямало нужда да си правя изследвания в Микробиологията, макар, че му казах да ида и на тях.
На снимката от рентгена имам обаче някакви изкривявания, за които той се хвана... Според него там бил проблема... заради въпросните изкривявания и деформации се притискали някакви си нерви и тези болки и постоянно усещане идвали от там. Изписа ми да пич 10на дни Аулин, което ме изненада за капак повече от всичко... Честно казано не зная какво да мисля вече. Доста скептично съм настроен към всичко до тук... а проблема ми не отшумява и определено ме притеснява. Бърка ми ежедневно комфорта, бърка ми и съня и секса и се дразня...
На изследванията всичко е в рамките на нормалното. Всички показатели бяха по средата на препоръчителните за мъже. ( макар, че тавата с урината беше препълнена с чашки и листчета едно в/у друго и дали въобще са изследвали моята не е ясно, ама айде... )
Уролога при които отидох с изследванията каза, че нямало нужда да си правя изследвания в Микробиологията, макар, че му казах да ида и на тях.
На снимката от рентгена имам обаче някакви изкривявания, за които той се хвана... Според него там бил проблема... заради въпросните изкривявания и деформации се притискали някакви си нерви и тези болки и постоянно усещане идвали от там. Изписа ми да пич 10на дни Аулин, което ме изненада за капак повече от всичко... Честно казано не зная какво да мисля вече. Доста скептично съм настроен към всичко до тук... а проблема ми не отшумява и определено ме притеснява. Бърка ми ежедневно комфорта, бърка ми и съня и секса и се дразня...
- Fervour
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
17 Апр 2012 16:59 #17
от Fervour
Здравей, значи при мен първото изследване на урината показа единични левкоцити заради които пих 1 антибиотик без резултат.После сам си купих 2ри антибиотик по силен и за по дълго време пак без резултат. После сигурно месец след като започнаха оплакванията ми ходих пак при лекаря и той ми пусна микробиология на еякулат и на урина направих си ги и 2те в различни лаборатории и 2те бяха чисти, но оплаквания си имах. После като отидох при лекаря ми изписа още антибиотик за 10 дена, някво болкоуспокояващо и 1 друго за отпускане на мусколите на простата и на уретрата което не ми се отрази добре имах силно главоболие и световъртеж след приема му и за това го пих само десетина дни а то беше за 30... но подобрение така и не осетих. При последния ми преглед каза че абселютно всичко си ми било нормално и няма от какво да се претиснявам но аз оплаквания си имах все още.После отидох при друг уролог и като му разказах всичко и му поакзах изследванията ме прегледа и той и според него всичко беше наред.... Накрая се отчаях тотално не исках повече нито по лекари да по нищо и оплакванията ми започнаха да си отшумяват незнайно от какво. А незнам дали има някаква връзка само да добавя след посления антибиотик си накупих витамини всякакви и пиех витамини а,е,ц,б-комплекс. Незнам дали има няква връзка немога да твърдя нищо просто споделям... Пиши ако има някакво развитие при теб и горе главата!
- Данова
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
17 Апр 2012 17:56 #18
от Данова
Ще се тъпча с тоя Аулин 7-8 дни макс, макар, че за мен той е напълно ненужен и пълна глупост... пък ще видим след това. Дано и при мен отшуми само, защото очевидно лекарите нищо не могат да кажат в такива ситуации, когато всички резултати и изследвания са нормални, и въпреки това организма ни очевидно не е наред.
- Fervour
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
18 Апр 2012 15:55 #19
от Fervour
Незнам какво да ти кажа според мен този аулин няма да ти реши проблема дори и да почустваш временно притъпяване на оплакванията това не е решение, при мен лично болкоуспокояващите не дадоха никакъв резултат може би по лесно заспивах от тях само ама като цяло нямаше кой знае какъв ефект.
- Fervour
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
26 Апр 2012 21:30 #20
от Fervour
Какво стана при тебе оправиха ли се нещата или поне откриха ли причината че при мен пак започнаха да се влошават??