Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Нашето здраве
- Здравословно хранене и диети
- Хранителни режими за отслабване
- Отслабване за 10 дни - 5 кг
Отслабване за 10 дни - 5 кг
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
12 Дек 2009 13:11 #1
от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Отслабване за 10 дни - 5 кг
Здравейте,
Пиша за пръв път тук и се надявам на отговор. Така... Искам да отслабна 5 кг за 10 дни, знам, че е нездравословно и нерационално и прочие, но ми се налага. Така че искам да ме посъветвате какъв режим/спорт да избера, ако може. Висока съм 1,70 и тежа около 60 кг. Целата ми е след 10 дни да съм 55 кг! Помагайте, тези ми цели са от голямо значение.
Ще се радвам на бърз отоговор!
Пиша за пръв път тук и се надявам на отговор. Така... Искам да отслабна 5 кг за 10 дни, знам, че е нездравословно и нерационално и прочие, но ми се налага. Така че искам да ме посъветвате какъв режим/спорт да избера, ако може. Висока съм 1,70 и тежа около 60 кг. Целата ми е след 10 дни да съм 55 кг! Помагайте, тези ми цели са от голямо значение.
Ще се радвам на бърз отоговор!
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
12 Дек 2009 16:25 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Re: Отслабване за 10 дни - 5 кг
Ето една интересна диета от doctorbg.com. Надявам се да не ми се сърдят
, че я поствам.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- Здравко
-
- Посетител
12 Дек 2009 16:29 #3
от Здравко
Здравейте,
Глупаво е да се дават подобен род универсални диети без да се има в предвид индивидуалните особености на индивида, а именно кг, ръст, пол, физическа и психическа дейност, сезоните и прочие. Ето защо съставянето на една диета не е проста задача. Толкова резки отслабвания са нездравословни и затова не трябва да се практикуват. И все пак, ако сте решени не виждам вариант освен драстично падане на калориите и НВД. Обикновено тези диети дават такъв резултат, но пак зависи от метаболизъм и хормонален статус.
Консултирайте се със специалист преди да почнете нещо подобно, в противен случай може да съжалявате.
Глупаво е да се дават подобен род универсални диети без да се има в предвид индивидуалните особености на индивида, а именно кг, ръст, пол, физическа и психическа дейност, сезоните и прочие. Ето защо съставянето на една диета не е проста задача. Толкова резки отслабвания са нездравословни и затова не трябва да се практикуват. И все пак, ако сте решени не виждам вариант освен драстично падане на калориите и НВД. Обикновено тези диети дават такъв резултат, но пак зависи от метаболизъм и хормонален статус.
Консултирайте се със специалист преди да почнете нещо подобно, в противен случай може да съжалявате.
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
13 Дек 2009 16:36 #4
от Anonymous
Май ще се отказвам, навсякъде тръбят колко били вредни тези диети. Ще пробвам по-бавно, но просто имах голямо желание да сваля кг до коледа....
Благодаря ви за мненията
Велислава
Благодаря ви за мненията
Велислава
- dool
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Thank you received: 0
01 Окт 2011 21:44 #5
от dool
четох някъде, че тайната на отслабването е да приемаш по-малко калории, отколкото изразходваш и да не ядеш нищо след 19 часа
- Zdravcheto
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
06 Юни 2012 13:57 #6
от Zdravcheto
Отговор: Отслабване за 10 дни - 5 кг
Трябва ми да отслабна, но няма да гладувам
- Anna221
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
25 Окт 2013 07:30 - 27 Окт 2013 21:52 #7
от Anna221
Хапчета за отслабване - ............... Лично съм го ползвала и много ми помогна.
Постът е редактиран от модератор Коди Мартин.
Постът е редактиран от модератор Коди Мартин.
Last edit: 27 Окт 2013 21:52 от Коди Мартин.
- Коди Мартин
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Модератор
- Thank you received: 13
27 Окт 2013 21:51 #8
от Коди Мартин
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
Здравейте,
предупредих ви, че няма да позволя повече рекламиране във форума и не смятам да правя повече компромиси. Когато искате да предложите някакъв продукт по-добрият вариант е да напишете неговото наименование, а не да давате линк към сайтове от които след това не можеш да излезеш 20 мин.
Anna221 - получавате 10 дни наказание да рекламирането на сайт във форума. При следваща подобна проява санкциите ще бъдат по високи.
PS: Постът Ви е редактиран.
Поздрави и усмивки!
предупредих ви, че няма да позволя повече рекламиране във форума и не смятам да правя повече компромиси. Когато искате да предложите някакъв продукт по-добрият вариант е да напишете неговото наименование, а не да давате линк към сайтове от които след това не можеш да излезеш 20 мин.
Anna221 - получавате 10 дни наказание да рекламирането на сайт във форума. При следваща подобна проява санкциите ще бъдат по високи.
PS: Постът Ви е редактиран.
Поздрави и усмивки!
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
- snowball
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
22 Юни 2016 17:47 #9
от snowball
Отговор: Отслабване за 10 дни - 5 кг
За тази цел наистина трябва да се приемат калории поне толкова, колкото може да се изразходват за деня. Ако имате активно движение, може да си хапвате повече, но при уседнал начин на живот някак как да свалите килограми трайно.
Моят опит е следния. по време на бременността си калих 30 кл. След раждането ми останаха 20 за сваляне.
След 2 г свалих 22кг. Без диети! Пробвала съм различни неща за по 3-4 месеца. Имам предвид шуслерови соли и витаслим. Не бях много очарована от тях честно казано, но все пак за по времето, което ги пиех си бях постоянна.
Мисля, че това, което ми помогна най-много е заменянето на беля хляб с други видове и като цяло ограничаването на количеството му в менюто си + пиенето на вода!.
Научих се всяка сутрин на гладно да пия по една чаша вода със стайна температура, след време прибавих и сок на един лимон към нея. Свиква се и дори сега първата ми работа като се събудя е да пия вода. Просто се събуждам жадна и това е. През целия ден също започнах да пия много големи количества вода 2л +(особено е жегите)
Вечер спрях да ям след 18-19ч.
Несъмнено трябва да добавя и че аз по принцип не обичам сладко и газирано, така че ми беше много лесно да не ги консумирам изобщо.
И последно, но доста важно, започнах в къщи да правя упражнения около 20-30 мин на ден.
Та така успях да сваля всички излишни килограми бавно и постепенно. По отделно всичко изброено, може да не даде голям резултат, но в комбинация определено има, съдейки по себе си.
Моят опит е следния. по време на бременността си калих 30 кл. След раждането ми останаха 20 за сваляне.
След 2 г свалих 22кг. Без диети! Пробвала съм различни неща за по 3-4 месеца. Имам предвид шуслерови соли и витаслим. Не бях много очарована от тях честно казано, но все пак за по времето, което ги пиех си бях постоянна.
Мисля, че това, което ми помогна най-много е заменянето на беля хляб с други видове и като цяло ограничаването на количеството му в менюто си + пиенето на вода!.
Научих се всяка сутрин на гладно да пия по една чаша вода със стайна температура, след време прибавих и сок на един лимон към нея. Свиква се и дори сега първата ми работа като се събудя е да пия вода. Просто се събуждам жадна и това е. През целия ден също започнах да пия много големи количества вода 2л +(особено е жегите)
Вечер спрях да ям след 18-19ч.
Несъмнено трябва да добавя и че аз по принцип не обичам сладко и газирано, така че ми беше много лесно да не ги консумирам изобщо.
И последно, но доста важно, започнах в къщи да правя упражнения около 20-30 мин на ден.
Та така успях да сваля всички излишни килограми бавно и постепенно. По отделно всичко изброено, може да не даде голям резултат, но в комбинация определено има, съдейки по себе си.
- zdravjivot
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
12 Юли 2016 18:00 #10
от zdravjivot
Десет кила не се свалят за десет дни от здрав човек или от човек който иска да остане здрав.