- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Нашето здраве
- Спорт и фитнес
- Упражнения със собствено тяло
- Колко често да тренираме на лостове
Колко често да тренираме на лостове
- llennon
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
01 Юли 2015 16:06 #1
от llennon
llennon COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Колко често да тренираме на лостове
Ами тренирам на лостове от 1 месец.Една моя тренировка е:8 серии набирания като 1-вата правя 5-6 набирания,а до 8-мата вече стигам и до две набирания в зависимост от това колко мога.Набиранията ги правя с обратен захват и не се спускам напълно до долу.6-7 серии кофички като от 1-вата до 6-ата/7-ата серия правя по 5 кофи,но не ги правя перфектни.Прибирам се вкъщи и правя 3 серии по 10 лицеви опори,3 серии по 20 лицеви опори на коляно,3 серии по 15 лицеви опори,като краката са ми на леглото и са сгънати на 90 градуса,3 серии по 20 за трицебс,като ръцете ми са на леглото,а краката на земята и се спускам.През ден правя и 3 серии по 20 коремни преси.Слаб съм,тежа 50кг. и съм висок 1,60 някъде.От утре започвам да ходя и на фитнес за крака и гръб,тъй като не мога да правя набирания с широк захват за гръб.Та бих искал да ме посъветвате как да продължавам с тренировките,в смисъл всеки ден ли да тренирам или през ден.До сега правя всички тези неща всеки ден.Но като се ровя из форумите и чета някои да казват,че когато мускула си почива расте.Искам до започването на учебната година да има все накакъв ефект,тоест до 2 месеца и половина.За това бих искал да ме посъветвате.Благодаря Ви прадварително!!
- Illiqnka
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 1
24 Сеп 2017 02:09 #2
от Illiqnka
Здравейте. Малко ще оживея тази тема.
Трябва да кача мускулна маса и да изгоря мазнини около корема
Но преди това да се справя (прибера) диастаза и да се информирам още относно правилните упражнения и храни подходящи за такъв проблем
За целта ще тренирам усилено
Поръчала съм си колаген, ще си избера и рибено масло
Ще трябва да се огранича с плодовете, моето изкушение
Освен тренировките ходя по 3 км на ден и изкачвам стълбите до 14 етаж
Трябва да кача мускулна маса и да изгоря мазнини около корема
Но преди това да се справя (прибера) диастаза и да се информирам още относно правилните упражнения и храни подходящи за такъв проблем
За целта ще тренирам усилено
Поръчала съм си колаген, ще си избера и рибено масло
Ще трябва да се огранича с плодовете, моето изкушение
Освен тренировките ходя по 3 км на ден и изкачвам стълбите до 14 етаж
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
25 Сеп 2017 18:48 #3
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
С 3 километра ходене на ден не мисля, че правиш нещо. Това е едно ходене до магазина и обратно. Лично бох ти препоръчал много планк, бягане, йога, коремни преси не харесвам, че само херния можеш да си докараш. Лостовете обичайно са мъжка зона и не знам дали няма тренировките там да те обезкуражат.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.