- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Лостове и успоредка ПОМОЩ !!
- Atanasov
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Май 2014 12:44 #1
от Atanasov
Atanasov COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Лостове и успоредка ПОМОЩ !!
Привет
Дано ми помогнете.
На 21 години съм 187 см. и тежа 70 кг.
Искам ако може да ми кажете като начинаещ какви и колко серии да правя на лостовете каква програма да тренирам какво да ям. Мисля да ходя всеки ден. Знам , че доста съм закъснял за да тренирам но искам да се стегна ... Смисъл искам да развия гърба ръцете гърди корем. Просто кажете ми как да тренирам и какво да ям за да кача кг.
Благодаря предварително .
Дано ми помогнете.
На 21 години съм 187 см. и тежа 70 кг.
Искам ако може да ми кажете като начинаещ какви и колко серии да правя на лостовете каква програма да тренирам какво да ям. Мисля да ходя всеки ден. Знам , че доста съм закъснял за да тренирам но искам да се стегна ... Смисъл искам да развия гърба ръцете гърди корем. Просто кажете ми как да тренирам и какво да ям за да кача кг.
Благодаря предварително .
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
07 Май 2014 18:44 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Лостове и успоредка ПОМОЩ !!
Приятел, сигурно си чел тази статия -
zdravbadi.com/sport/sport-na-otkrito/100...-na-usporedka-i-lost
www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-tre...na-lostovete-I-chast
Аз лично ти препоръчвам да съчетаваш тази програма с 1 път седмично фитнес, където да развиваш крака и кръст. Поне аз по този начин тренирам 3 г. не съм постигнал много, но все пак.
Това видео е добро също:
www.videoclip.bg/watch/234861
zdravbadi.com/sport/sport-na-otkrito/100...-na-usporedka-i-lost
www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-tre...na-lostovete-I-chast
Аз лично ти препоръчвам да съчетаваш тази програма с 1 път седмично фитнес, където да развиваш крака и кръст. Поне аз по този начин тренирам 3 г. не съм постигнал много, но все пак.
Това видео е добро също:
www.videoclip.bg/watch/234861
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.