Забележка

The forum is in read only mode.

Набирания на една ръка?

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
30 Дек 2009 16:51 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Набирания на една ръка?
Здравейте,
За първи път пиша тук и се интересувам от набиранията на една ръка. Не мога да постигна нито едно и се чудех дали е възможно. От един месец се опитвам всяки ден да правя набиране поне едно на една рака, но не се получава. Не говоря за фалшивите набирания на една рака, където едната държи другата и упората се пада и на двете раце. Какво ще кажете по въпроса, правили ли сте, и след колко време тренировки.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
01 Ян 2010 22:16 #2 от Vasilec
Re: Набирания на една ръка?
Здрасти Павеле,
Естествено, че е възможно, но се постига с много усилия и техника. За да изучиш техниката ще ти дам линк към два филмчета, които могат да ти помогнат. Освен това трябва преди това да натрупаш сериозен опит в набиранията с две ръце и да развиеш останалите мускули на лоста и успоредката.
Аз лично почнах да правя набирания на една ръка, след като правех по 25 набирания в серия.
Ето няколко клипа във В-бокса за надъхвация:
http://vbox7.com/play:7791b096
http://www.vbox7.com/play:7d1de36e&start=
Успех!

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
  • aleksmarinov
  • aleksmarinov's Avatar
  • Посетител
26 Окт 2010 18:05 #3 от aleksmarinov
Много добри клипчета! И на мен ми беше интересно. Никога не съм си задавал въпроса за набирания на една ръка :)
  • tsetso
  • tsetso's Avatar
  • Посетител
26 Окт 2010 22:52 #4 от tsetso
Хич да не е... малко хора го владеят.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
26 Ное 2010 13:31 #5 от aneliarankova
До преди да гледам клипчетата си мислех, че само Чък Норис може така. Майтапя се, моят приятел също можеше, но получи тежка контузия в рамото и сега не може.

Фотоепилация
Създадено с Kunena форум