Забележка

The forum is in read only mode.

Лостове и кръст

• Anonymous
  • Anonymous's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
17 Дек 2009 08:15 #1 от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Лостове и кръст
Първо здравейте,
Абе при мен ли само така се получава или по принцип от лостовете си остава слаб кръста. Просто няма упражнения да го развия. Какво ще кажете като експерти на лостовете, дали не е по-добре да ходя един на седмицата във фитнес залата да комбинирам с мъртва тяга и крака... Не че ми трябват крака, без тва не обичам да ги тренирам, но все пак нищо не измислих, а няма ли така да е по-хармонично тялото.
По-здрави :)
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
17 Дек 2009 12:20 #2 от Vasilec
Re: Лостове и кръст
Здравей,
И на мен слабото ми място е кръста... Хипересктензиите са добър вариант за тренировка на открито да закрепиш малко кръста. Това, което аз лично правих, е да посещавам залата за една мъртва тяга и крака, както си казал - добре се получава. Не се притеснявай, че ще направиш масивни крака - това няма да стане, а и нали се стремим към хармонично тяло. Едни клечки как ще стоят на 110-120 гръдна обиколка. Смешно
Бай

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
13 Май 2011 10:53 #3 от LOKI
Занимавам се от година с лостове и за това време постигнах някои доста добри резултати, като винаги съм се старал да си създавам собствени тренировъчни модели. Обаче точно това невслушване в опита на другите ми изигра лоша шега. Не обръщах внимание на теми като тази за вазжността на тренировките за кръст и много рядко го тренирах... и вече 5-ти ден ме боли доста кофти от претоварване (без да съм тренирал спецялно за него). Не че не мога да тренирам и така, ама си е доста дразнещо и потенцялно опасно в по-дългосрочен план. Моят съвет е, тренирайте си кръста редовно, за да може да ви помага в упражненията за по-изразените мускулни групи. Иначе може да свършите като мен - с намалена работоспособност и, респективно, с по-"лабави" тренировки, за да избегнете болката.
13 Май 2011 11:35 #4 от Petyr
Само дето тази мъртва тяга, която Василец толкова много тачи, може да ти изиграе много лоша шега. Не знам дали ще калиш кръста, но със сигурност можеш да задълбочиш проблема. Казвам го от личен опит. Така че хиперекстензиите са си вариант. Така мисля поне аз...

Горд студент по медицина.
Създадено с Kunena форум