Забележка

The forum is in read only mode.

Въпрос Липовон

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Дек 2010 14:37 #1 от Petraki_34
Petraki_34 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Въпрос Липовон
Бихте ли ми дали информация за продукта за отслабване Липовон? Дали действа? Какъв е ефекта от и до колко е постоянен?
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
06 Дек 2010 15:38 #2 от Здравко
Re: Въпрос Липовон
Здравейте,

Не съм запознат с продукта, но имайте едно на ум преди да закупите продукти с цитирам "УЛТРА ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА ЗА БОРБА С НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО" :)

А сега виждам, че съдържа:

1. Екстракт от Hoodia Gordonii (20:1) - 350mg
2. Екстракт от Garcinia Cambogia (Кокам, индийска ягода) - 50mg

Дори и да има ефект, то той би бил слаб или временен, ако приемът му не се съчетава с правилен хранителен режим и физическа дейност.
  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
  • Посетител
06 Дек 2010 15:44 #3 от Anonymous
Здравейте и от мен!
Нова съм във форума, но желая да изкажа мнение по този продукт, които на някои може да им се стори леко негативно,но за мен си е цялата истина.
Една приятелка ми препоръча този Липовон, защото бил адски добър и тя била отслабнала. Аз разполагам с опаковката, но за нищо на света не бих ги пробвала.
Но истината е: Това е най-съмнителният продукт на който съм попадала.
Първо: продава се само и единствено в един доста съмнителен сайт в интернет!
Второ пише ,че е произведен някъде си в Мексико, но не пише адрес, няма вносител име, адрес. Тази BocaPharm въобще май не съществува.
Трето, щом е толкова съмнителнат къде да знам, че съставките са тези, може да съдържа опиати и още какво ли не. Този Липовон има само един сайт за поръчка и нищо друго.
И четвърто, не искам да ви отказвам напълно от отслабване... Аз самата имам да свалям 18 кг., но смятам да потърся друг начин. Може да си намаля само малко храната и да ги свалям 6 месеца или 1 година, но ако от този Липовон се появят кой знае какви странични ефекти, кел файда?
07 Дек 2010 12:56 #4 от Valeria

Май точно това препоръчват в сайта. Да се пие по два литра вода на ден и да се ядат плодове, което си е вид хранителен режим. Ако се яде повече от необходимото и се прекалява с вредни храни, нито един продукт за отслабване май няма да има ефект.
  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
  • Посетител
10 Дек 2010 14:04 #5 от Anonymous
Ти го каза, но водата и плодовете не са вид хранителен режим! :) Все пак са добро начало.
И както Галина Христова изтъкна: Трябва да имате 1 на ум преди да ползвате такива добавки... И все пак тази изглежда безобидна. :)
25 Юни 2011 10:42 #6 от georgimalinov
Здравейте, втората ми братовчедка имаше проблем с теглото и е използвала този продукт. Успя да свали килограми, по-добре е от преди и ми каза, че по-скоро помага, но тя и тичаше всяка почти всяка сутрин, тренираше редовно и се ограничаваше от към храни богати на въглехидрати. Също каза, че имало страничен ефект - трябвало да пие по 2 литра и половина вода на ден и това, което според нея и е помогнало за да отслабне е, че не е изпитвала силен глад.

Хапчета за отслабване
05 Юли 2011 15:08 #7 от Petyr
Много интересен подпис имаш; да не би ти да си снабдявал "втората си братовчедка". :lol:

Горд студент по медицина.
19 Дек 2012 14:50 #8 от marina22
Въпрос Липовон
Някой то вас случайно да е видял Коледната промоция на Липовон в сайта Lipovon-bg.com, 42лв за 30 бр. Аз лично си закупих на научих че, е до изчерпване на количествата. Но може и да е поредния маркетингов трик.
20 Дек 2012 10:34 #9 от Petyr
Въпрос Липовон
За съжаление може ти да си поредния платен драскач, тъй като не им вървят продажбите.

Горд студент по медицина.
07 Ян 2013 22:13 #10 от marina22
Въпрос Липовон

За твое огромно съжаления не съм предния драскач. Но ти определено си поредния дразнител във форумите. Още повече не си запознат за какво става на въпрос!!!
Създадено с Kunena форум