- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Въпрос Липовон
- Petraki_34
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Дек 2010 14:37 #1
от Petraki_34
Petraki_34 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Въпрос Липовон
Бихте ли ми дали информация за продукта за отслабване Липовон? Дали действа? Какъв е ефекта от и до колко е постоянен?
- Здравко
-
- Посетител
06 Дек 2010 15:38 #2
от Здравко
Re: Въпрос Липовон
Здравейте,
Не съм запознат с продукта, но имайте едно на ум преди да закупите продукти с цитирам "УЛТРА ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА ЗА БОРБА С НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО"
А сега виждам, че съдържа:
1. Екстракт от Hoodia Gordonii (20:1) - 350mg
2. Екстракт от Garcinia Cambogia (Кокам, индийска ягода) - 50mg
Дори и да има ефект, то той би бил слаб или временен, ако приемът му не се съчетава с правилен хранителен режим и физическа дейност.
Не съм запознат с продукта, но имайте едно на ум преди да закупите продукти с цитирам "УЛТРА ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА ЗА БОРБА С НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО"
А сега виждам, че съдържа:
1. Екстракт от Hoodia Gordonii (20:1) - 350mg
2. Екстракт от Garcinia Cambogia (Кокам, индийска ягода) - 50mg
Дори и да има ефект, то той би бил слаб или временен, ако приемът му не се съчетава с правилен хранителен режим и физическа дейност.
- Anonymous
-
- Посетител
06 Дек 2010 15:44 #3
от Anonymous
Здравейте и от мен!
Нова съм във форума, но желая да изкажа мнение по този продукт, които на някои може да им се стори леко негативно,но за мен си е цялата истина.
Една приятелка ми препоръча този Липовон, защото бил адски добър и тя била отслабнала. Аз разполагам с опаковката, но за нищо на света не бих ги пробвала.
Но истината е: Това е най-съмнителният продукт на който съм попадала.
Първо: продава се само и единствено в един доста съмнителен сайт в интернет!
Второ пише ,че е произведен някъде си в Мексико, но не пише адрес, няма вносител име, адрес. Тази BocaPharm въобще май не съществува.
Трето, щом е толкова съмнителнат къде да знам, че съставките са тези, може да съдържа опиати и още какво ли не. Този Липовон има само един сайт за поръчка и нищо друго.
И четвърто, не искам да ви отказвам напълно от отслабване... Аз самата имам да свалям 18 кг., но смятам да потърся друг начин. Може да си намаля само малко храната и да ги свалям 6 месеца или 1 година, но ако от този Липовон се появят кой знае какви странични ефекти, кел файда?
Нова съм във форума, но желая да изкажа мнение по този продукт, които на някои може да им се стори леко негативно,но за мен си е цялата истина.
Една приятелка ми препоръча този Липовон, защото бил адски добър и тя била отслабнала. Аз разполагам с опаковката, но за нищо на света не бих ги пробвала.
Но истината е: Това е най-съмнителният продукт на който съм попадала.
Първо: продава се само и единствено в един доста съмнителен сайт в интернет!
Второ пише ,че е произведен някъде си в Мексико, но не пише адрес, няма вносител име, адрес. Тази BocaPharm въобще май не съществува.
Трето, щом е толкова съмнителнат къде да знам, че съставките са тези, може да съдържа опиати и още какво ли не. Този Липовон има само един сайт за поръчка и нищо друго.
И четвърто, не искам да ви отказвам напълно от отслабване... Аз самата имам да свалям 18 кг., но смятам да потърся друг начин. Може да си намаля само малко храната и да ги свалям 6 месеца или 1 година, но ако от този Липовон се появят кой знае какви странични ефекти, кел файда?
- Valeria
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
07 Дек 2010 12:56 #4
от Valeria
Май точно това препоръчват в сайта. Да се пие по два литра вода на ден и да се ядат плодове, което си е вид хранителен режим. Ако се яде повече от необходимото и се прекалява с вредни храни, нито един продукт за отслабване май няма да има ефект.
Май точно това препоръчват в сайта. Да се пие по два литра вода на ден и да се ядат плодове, което си е вид хранителен режим. Ако се яде повече от необходимото и се прекалява с вредни храни, нито един продукт за отслабване май няма да има ефект.
- Anonymous
-
- Посетител
10 Дек 2010 14:04 #5
от Anonymous
Ти го каза, но водата и плодовете не са вид хранителен режим!
Все пак са добро начало.
И както Галина Христова изтъкна: Трябва да имате 1 на ум преди да ползвате такива добавки... И все пак тази изглежда безобидна.
И както Галина Христова изтъкна: Трябва да имате 1 на ум преди да ползвате такива добавки... И все пак тази изглежда безобидна.
- georgimalinov
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
25 Юни 2011 10:42 #6
от georgimalinov
Хапчета за отслабване
Здравейте, втората ми братовчедка имаше проблем с теглото и е използвала този продукт. Успя да свали килограми, по-добре е от преди и ми каза, че по-скоро помага, но тя и тичаше всяка почти всяка сутрин, тренираше редовно и се ограничаваше от към храни богати на въглехидрати. Също каза, че имало страничен ефект - трябвало да пие по 2 литра и половина вода на ден и това, което според нея и е помогнало за да отслабне е, че не е изпитвала силен глад.
Хапчета за отслабване
- Petyr
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
05 Юли 2011 15:08 #7
от Petyr
Горд студент по медицина.
Много интересен подпис имаш; да не би ти да си снабдявал "втората си братовчедка". :lol:
- marina22
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
19 Дек 2012 14:50 #8
от marina22
Въпрос Липовон
Някой то вас случайно да е видял Коледната промоция на Липовон в сайта Lipovon-bg.com, 42лв за 30 бр. Аз лично си закупих на научих че, е до изчерпване на количествата. Но може и да е поредния маркетингов трик.
- Petyr
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
20 Дек 2012 10:34 #9
от Petyr
Въпрос Липовон
За съжаление може ти да си поредния платен драскач, тъй като не им вървят продажбите.
- marina22
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
07 Ян 2013 22:13 #10
от marina22
За твое огромно съжаления не съм предния драскач. Но ти определено си поредния дразнител във форумите. Още повече не си запознат за какво става на въпрос!!!
Въпрос Липовон
За твое огромно съжаления не съм предния драскач. Но ти определено си поредния дразнител във форумите. Още повече не си запознат за какво става на въпрос!!!