- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Протеин и Аминокиселини
- t0niiii
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
21 Окт 2010 00:52 #1
от t0niiii
t0niiii COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Протеин и Аминокиселини
Здравейте на всички в форума , искам да ми предложите хубав Суровачен протеин и хубави аминокиселини( обикновенни или с разклонена верига ) от към цена и качество.На 18 години съм целта ми е покачване на ММ.
- Anonymous
-
- Посетител
21 Окт 2010 07:44 #2
от Anonymous
Re: Протеин и Аминокиселини
Хаха... Всеки това иска! Аз лично съм доволен и си купувам най-редовно е тва парче
silabg.com/bg/1368-NUTRIM-MEGA-P ... TINUM.html
. Може и скъпо да ти идва не знам, но е едно от най-евтините американски марки, които предлагат перфектно качество. Иначе за АК и BCAA - карам без тях, че когато ги помпам много ми олеква бюджете, а афект - малък или поне не много видим.
- tsetso
-
- Посетител
21 Окт 2010 07:49 #3
от tsetso
Истината за мен е, ако имаш ограничен бюджет да си вземеш един хубав протеин и всичко останало да инвестираш в храна и постоянство. Останалото само ще си дойде.
- aleksmarinov
-
- Посетител
22 Окт 2010 12:43 #4
от aleksmarinov
Протеин: Scitec Whey professional - [url:y27n1zqe]www.fitneshrani.com/proteini/produkti/wh...surovatachen-protein[/url]
Аминокиселини: Scitec BCAA Xpress[url:y27n1zqe]www.fitneshrani.com/aminokiselini/produk...a-veriga-bcaa-xpress[/url]
Ползвам ги от 6 месеца и съм адски доволен - няма съм нито ден застой.
Ако нямам право да слагам линкове към магазини - кажете да ги махна.
Надявам се да съм ти помогнал, но все пак, ако наистина ти е ограничен бюджета, по-добре си вземи само едно от нещата, но качествено, вместо да си вземеш 2те ама боклуци.
Аминокиселини: Scitec BCAA Xpress[url:y27n1zqe]www.fitneshrani.com/aminokiselini/produk...a-veriga-bcaa-xpress[/url]
Ползвам ги от 6 месеца и съм адски доволен - няма съм нито ден застой.
Ако нямам право да слагам линкове към магазини - кажете да ги махна.
Надявам се да съм ти помогнал, но все пак, ако наистина ти е ограничен бюджета, по-добре си вземи само едно от нещата, но качествено, вместо да си вземеш 2те ама боклуци.
- intracom@abv.bg
-
- Посетител
27 Фев 2012 09:40 #5
от intracom@abv.bg
Отговор: Протеин и Аминокиселини
КАЗЕИН, БЕТАИН, ЦИСТЕИН прахообразни кристал чисти 99 % предлага 0877089460.
КАЗЕИН - 20 лв./кг.; БЕТАИН хидрохлорид - 40 лв./кг.; ЦИСТЕИН хидрохлорид - 80 лв./кг.
Доставка куриер.
КАЗЕИН - 20 лв./кг.; БЕТАИН хидрохлорид - 40 лв./кг.; ЦИСТЕИН хидрохлорид - 80 лв./кг.
Доставка куриер.
- snowball
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
26 Окт 2016 11:36 #6
от snowball
Мога да препоръчам този протеин 4plusnutrition.bg/proteini/surovatychna-matrica/w3-pro може да ти се струва малко скъпичък, но пък е голяма разфасовка и е 3-протеинова бленда, т.е. с 3 източника на суроватъчен протеин. За това качество си заслужава парите, според мен.
- miha
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
14 Май 2017 12:47 #7
от miha
Аз от един месец приемам телешки протеин по три пъти на ден - сутрин, след тренировка и преди сън. Поръчвам си го само от healthstore.bg/proteini , защото знам, че там добавките са качествени и на изгодни цени. Протеинът ми помага за възстановяваме след тренировка и за мускулен растеж. Надявам се в най-скоро време да се похваля със страхотни резултати.
- sofi22
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
24 Май 2017 17:51 #8
от sofi22
Протеин и Аминокиселини
И аз съм пробвала телешкия и имаше страхотни резултати.