Забележка
The forum is in read only mode.
художествена гимнастика
- мимилита
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
16 Сеп 2013 15:27 #1
от мимилита
мимилита COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED художествена гимнастика
Здравейте!
В момента семейството ми е пред една дилема и мисля че само компетентно лице като вас може да я разреши .
Касае се за спорта ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА .
Децата ни са на 6г. и на 3.5 г. и искат много да ходят да тренират този спорт , но мен ме изплашиха едни познати ,казвайки , че не било добре това от ортопедична здравна гледна точка (особено за малката на 3 годинки и 5 месеца Тя много иска да ходи в залата и е не мислимо да запиша само голямата ).
Кажете ми Моля какво може да се случи на децата ако на тази възраст малко повече натоварят костите си ?
Много ли е опасно.
Много ви Благодаря !
Очаквам отговора ви с нетърпение .
В момента семейството ми е пред една дилема и мисля че само компетентно лице като вас може да я разреши .
Касае се за спорта ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА .
Децата ни са на 6г. и на 3.5 г. и искат много да ходят да тренират този спорт , но мен ме изплашиха едни познати ,казвайки , че не било добре това от ортопедична здравна гледна точка (особено за малката на 3 годинки и 5 месеца Тя много иска да ходи в залата и е не мислимо да запиша само голямата ).
Кажете ми Моля какво може да се случи на децата ако на тази възраст малко повече натоварят костите си ?
Много ли е опасно.
Много ви Благодаря !
Очаквам отговора ви с нетърпение .
- tsetso
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Админ
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
16 Сеп 2013 22:22 - 19 Апр 2014 12:25 #2
от tsetso
Административен профил.
художествена гимнастика
Художествената гимнастика е свързана с чест травматизъм. Естествено, зависи от школата, натоварването, Вашите амбиции и тези на треньора. Доверете децата си на опитен треньор без крайни амбиции.
Бях се натъкнал неотдавна на статия относно сериозния травматизъм при художествената гимнастика, ако я открия ще Ви изпратя линк.
Бях се натъкнал неотдавна на статия относно сериозния травматизъм при художествената гимнастика, ако я открия ще Ви изпратя линк.
Административен профил.
Last edit: 19 Апр 2014 12:25 от tsetso.
COM_KUNENA_THANKYOU: мимилита
- miha
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0
19 Ян 2016 21:36 #3
от miha
художествена гимнастика
Къде в София мога да запиша дъщеря си на художествена гимнастика, тя е на 6?