Забележка
The forum is in read only mode.
ЧНГ
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
03 Ян 2010 14:28 #2
от Anonymous
Re: ЧНГ
Честита Нова Година и от мен! На всички участници във форума пожелаван на първо място здраве, защото е най-важно, успехи в личен и професионален план и повече усмивки и приятни моменти през новата 2010-та *ok*
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
03 Ян 2010 16:20 #3
от Anonymous
Честита Нова година !
За всички много здраве , много успехи, достатъчно търпеливост и никакви ядове през 2010
За всички много здраве , много успехи, достатъчно търпеливост и никакви ядове през 2010
- Здравко
-
- Посетител
03 Ян 2010 21:00 #4
от Здравко
Честита Нова Година и от екипа на ЗдравБъди.com. Здрави Бъдете и щастливи през новата 2010 година.
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
03 Ян 2010 22:31 #5
от Anonymous
Нова, нова, колко да е нова. 
Да е най-успешната за десетилетието като последна! Много здраве и успехи на всички съфорумници и разбира се на екипа на ЗДРАВ БЪДИ!
Да е най-успешната за десетилетието като последна! Много здраве и успехи на всички съфорумници и разбира се на екипа на ЗДРАВ БЪДИ!
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
29 Ян 2010 19:03 #6
от Anonymous
И да добавя от мен: Да сте живи и здрави и а ни радвате с нови и още по-интересни статии. Успех през годината!
И да добавя от мен: Да сте живи и здрави и а ни радвате с нови и още по-интересни статии. Успех през годината!
- д-р Георгиев
-
- Посетител
29 Ян 2010 19:22 #7
от д-р Георгиев
Опитваме се, в момента правим каталог на голяма част от заболяванията. Всякаква помощ е добре дошла.