Забележка

The forum is in read only mode.

Свободна сграда за спортни/танцови центрове.

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
07 Ное 2013 16:48 #1 от Tzveta_Grigorova
Tzveta_Grigorova COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Свободна сграда за спортни/танцови центрове.
Здравейте скъпи форумци,

Многократно в сайта съм откривала отговори и решения на различни мои въпроси и проблеми. Сега желанието ми е да съм ви полезна и аз с информацията, която ще ви споделя.

В момента на територията на гр. София има самостоятелна сграда, която се отдава под наем/продава, както на части така и цялата. Сградата е със статут на детска градина. Тя е подходяща, както за детска градина/ясла и училище, така и за различни спортни, танцови, арт клубове, центрове за бойни изкуства и самоотбрана, и всякаква друг вид образователна дейност, която би намерила мястото за подходящо за нейната дейност.

Повече информация може да намерите на сайта www.complex-mladost.info и фб страницата www.facebook.com/complex.mladost . Разбира се въпроси може да задавате и в настоящата група, с удоволствие ще отговоря на всеки един.

П.С. Знам, че според правилата на форума, настоящото предложение се счита за спам, реклама и т.н. и би следвало бъде изтрито. В никакъв случай не желая да злоупотребявам с възможностите на форума, но желанието ми е да бъда полезна на вас и вашите малчугани. Ще се съобразя с решението на администраторите и модераторите, ако преценят, че темата трябва да бъде изтрита.
08 Май 2017 17:35 #2 от sofi22
Много искам да си купя зала в София, където да мога да провеждам курсове по танци за малки деца. От доста време търся и разглеждам оферти, но досега не съм намерила нищо подходящо. Някакви идеи къде бих могла да намеря такава зала?
09 Май 2017 12:26 #3 от miha
Може да разгледаш в www.stonehard.bg/bulgaria/oblast-sofiya/proekti-v-sofiya/ . Там има проекти за всякакви видове имоти. Хубава идея имаш, надявам се, че ще успееш да я осъществиш.
26 Май 2017 00:16 #4 от sofi22

Благодаря ти! Ще се свържа с агенцията, за да ми обяснат малко повече и да ги разпитам за подобни помещения.
Създадено с Kunena форум