Забележка

The forum is in read only mode.

Психотична депресия

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
08 Юли 2014 22:30 #1 от didi
didi COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Психотична депресия
Здравейте!Аз съм на 31 години.Преди 5 години ми откриха психотична депресия.Първо се лекувах със СОЛИАН и АМИТРИПТИЛИН и лечението продължи една година, след това прекратих лечението, защото имах желание да забременея, но се минаха няма и 7 месеца и получих нов епизод на заболяването.Пак започнах солиан, есопрекс и депакин, вече ги пия почти три години, като преди една година постепенно спрях депакина.След това се опитах да спра есопрекса, но 3 месеца след спирането изпаднах в депресия и се наложи пак да го започна.От лекарствата, които приемам се чувствам , много добре, но от солиана не ми идва месечния цикъл и сега имам възможност да го сменя с абилифай.Разбрах че абилифая е доста по изчистено лекарство, и би трябвало цикъла да ми се регулира вече.Някой използвал ли е абилифай и може ли да ми каже нещо повече за него?
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
13 Юли 2014 12:10 #2 от Vasilec
Психотична депресия
Доколкото разбирам, по самопреценка спирате и сменяте лечение. Тези неща трябва да се консултират от лекуващия психиатър. Навярно никой тук няма да има опит с подобно лечение с абилифай.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум