- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Подуване на сухожилие на крака.
- Георги Попчев
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
03 Май 2014 16:23 #1
от Георги Попчев
Георги Попчев COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Подуване на сухожилие на крака.
Добър ден,
преди около 3 месеца започна да ме боли боли и да се подува едно определено място на крака.Не му обърнах особено внимание,но два месеца по-късно реших да отида на ортопед,но болката беше отминала.Той ме изпрати на снимка.След като занесох снимката обратно при лекарката,тя ми каза,че не е нищо сериозно,предписа ми да го мажа с Волтарен Форте,и ми препоръча да си направя ортопедични стелки.Бяха много неудобни,но свикнах с тях и когато ги носих подуването просто изчезваше,докато не стоя известно време без тях,подуването се показваше пак.Същата лекарка също каза,да понося стелките известно време и ако не изчезне травмата да отида да я премахнат оперативно.Наскоро болката отново се появи,и се случи така,че ми разказаха за подобен на моя случай,в който това се оказало фатален тумор.Стоя и чета из нета и попадам на случай подобни,за който пише,че е нормално такъв тумор да бъде в ремисия от няколко седмици дори и месеци,и започнах да се шашкам!!!Ще прикача снимки за да споделите вашите мнения и предложения.
преди около 3 месеца започна да ме боли боли и да се подува едно определено място на крака.Не му обърнах особено внимание,но два месеца по-късно реших да отида на ортопед,но болката беше отминала.Той ме изпрати на снимка.След като занесох снимката обратно при лекарката,тя ми каза,че не е нищо сериозно,предписа ми да го мажа с Волтарен Форте,и ми препоръча да си направя ортопедични стелки.Бяха много неудобни,но свикнах с тях и когато ги носих подуването просто изчезваше,докато не стоя известно време без тях,подуването се показваше пак.Същата лекарка също каза,да понося стелките известно време и ако не изчезне травмата да отида да я премахнат оперативно.Наскоро болката отново се появи,и се случи така,че ми разказаха за подобен на моя случай,в който това се оказало фатален тумор.Стоя и чета из нета и попадам на случай подобни,за който пише,че е нормално такъв тумор да бъде в ремисия от няколко седмици дори и месеци,и започнах да се шашкам!!!Ще прикача снимки за да споделите вашите мнения и предложения.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
03 Май 2014 19:16 - 03 Май 2014 19:17 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Възпалено е сухожилието на I пръст, какъв тумор, какви 5 лева. Трябва да се направят допълнителни изследвания - лабораторни, имунологични, образни по преценка на лекуващи лекар, но най-първо и най-важно е добре да те види ревматолог. Все пак състоянието не изисква спешност, така че я свърши тази работа след празниците.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Last edit: 03 Май 2014 19:17 от Vasilec.
- Георги Попчев
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
03 Май 2014 19:23 #3
от Георги Попчев
Това ще ми е разбира се първата работа след празниците!На допир е твърдо и при масажиране някакси скърца.Това признаци за възпалено сухожилие ли са?Най-лошия сценарии какъв би могъл да бъде?
- Gery Bo
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
03 Май 2014 23:08 #4
от Gery Bo
Здравейте, Георги! Аз също страдам от възпалено сухожилие, ако искате прочетете темата ми за тендинита ( възпаление на ахилесовото сухожилие ) теми в категорията: проблеми и болки в ставите, и ви препоръчвам ревматологът проф. Румен Стилов в София!
- Георги Попчев
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
03 Май 2014 23:10 #5
от Георги Попчев
Моето сигурен ли сте,че е възпалено сухожилие?
- Gery Bo
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
03 Май 2014 23:14 - 03 Май 2014 23:21 #6
от Gery Bo
Предполагам, че е това, но все пак трябва да ви прегледа специалист! Аз се измъчих страшно докато ми поставят точна диагноза, и затова реших да ви бъда полезна, като ви препоръчам добър лекар като проф. Стоилов. За моите болежки съм писала в кабинет - Проблеми и болки в ставите, ако искате погледнете. Поздрави и успех.
Last edit: 03 Май 2014 23:21 от Gery Bo.
- Георги Попчев
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
03 Май 2014 23:21 #7
от Георги Попчев
Поразрових се за Тендинита,но симптомите не отговарят точно на моите.Нямам болка при движение а само когато го натискам и това топче не е точно оток.
- Gery Bo
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
03 Май 2014 23:36 #8
от Gery Bo
Ама аз не казвам, че вашето заболяване е тендинит! Моето заболяване е тендинит! Сухожилия има по цялото тяло на човека! Вие вероятно имате възпаление на сухожилието на пръста си! Писах ви просто защото проблемите ни горе долу са от едно естество! Много хора заболяват от възпалено сухожилие на ръката, рамото, ахилесовото сухожилие (като мен) и тн. Просто трябва да отидете на ревматолог и тн