- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
АСАТ/АЛАТ въпрос
- Indar11
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
27 Дек 2012 18:39 #1
от Indar11
Indar11 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED АСАТ/АЛАТ въпрос
Здравейте,
Първо искам да се извиня , тъйкато съм нов във форума ако не е мястото на темата тук. Въпроса ми е свързан с АСАТ/АЛАТ нивата , днес си направих изследванията и АСАТ ми е 56 а АЛАТ ми е 97, вземал съм хапчета за разтеж ( спортист съм) въпроса ми е при тези стойности какво да предприема , да спра хапчетата и да приемам карсил или друго лекарство за черен дроб или нещо друго?
Благодаря Ви предварително!
Първо искам да се извиня , тъйкато съм нов във форума ако не е мястото на темата тук. Въпроса ми е свързан с АСАТ/АЛАТ нивата , днес си направих изследванията и АСАТ ми е 56 а АЛАТ ми е 97, вземал съм хапчета за разтеж ( спортист съм) въпроса ми е при тези стойности какво да предприема , да спра хапчетата и да приемам карсил или друго лекарство за черен дроб или нещо друго?
Благодаря Ви предварително!
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
29 Дек 2012 22:11 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
АСАТ/АЛАТ въпрос
Добре ти е темата, моят съвет е спри растежния хормон и отиди на лекар след нова година. Въпреки че увеличените стойности на трансаминазите може и да не се дължат на приема на ГХ, е по-добре да преустановиш употребата му, а и ако питаш най-добре не се занимавай повече, че има неприятни странични ефекти. Това зависи от теб. Иначе доколкото високите трансаминази - трябва да отидеш на лекар, че нищо чудно да е инфекциозна причината, а трябва да се вземат мерки.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.