- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
диагноза
- мимилита
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
13 Дек 2012 17:31 #1
от мимилита
мимилита COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED диагноза
Моля разчетете ми накратко диагноза 
Хронична мастопатия с огнища на дуктална хиперплазия на места с атипизъм ,дуктален папилом .
Каква е разликата между дуктален папилом и интрадуктален папилом ?
Доктора каза че всичко е наред , но естествено вашето мнение ми е важно ,защото сте не ангажираш и безпристрастен .
Благодаря
Хронична мастопатия с огнища на дуктална хиперплазия на места с атипизъм ,дуктален папилом .
Каква е разликата между дуктален папилом и интрадуктален папилом ?
Доктора каза че всичко е наред , но естествено вашето мнение ми е важно ,защото сте не ангажираш и безпристрастен .
Благодаря
- мимилита
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
- д-р Георгиев
-
- Посетител
16 Дек 2012 11:34 #3
от д-р Георгиев
диагноза
Здравейте, отговорът, който изисквате, за съжаление излиза извън моята компетенция, а и се боя, че извън компетенцията на този форум. Все пак нормално е да сте притеснена и ако желаете може да потърсите консултация с друг специалист.
Как е поставена тази диагноза?
Как е поставена тази диагноза?
- мимилита
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
16 Дек 2012 13:44 - 20 Дек 2012 14:50 #4
от мимилита
диагноза
Преди два месеца направиха операция на гърдата .
Това по горе са данни от хистологичното изследване .
Диагнозата е D24 доброкачествено образувание .Хирурга каза ,че всичко е ок , но естествено всяка година да ходя два пъти на преглед .
НО НЕЩОТО ОБАЧЕ КОЕТО МЕН МЕ ПРИТЕСНЯВА и за това потърсих вашето мнение е информация в мрежата за атипичните клетки която чета .
Попитах доктор за атипичните клетки и ми каза , че атипичните клетки не значат рак , но все пак исках и вашето мнение като лекар ,които не е свързан конкретно със случая .
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
ЖИВОТ,ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ !
п.п. Понеже случайно намерих част от отговора тук за "атипичната дуктална хиперплазия " реших да сложа линк ако някои друг от читателите се интересува принципно
webcache.googleusercontent.com/search?q=...&cd=15&hl=bg&ct=clnk
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ЗА ВСИЧКИ !
Това по горе са данни от хистологичното изследване .
Диагнозата е D24 доброкачествено образувание .Хирурга каза ,че всичко е ок , но естествено всяка година да ходя два пъти на преглед .
НО НЕЩОТО ОБАЧЕ КОЕТО МЕН МЕ ПРИТЕСНЯВА и за това потърсих вашето мнение е информация в мрежата за атипичните клетки която чета .
Попитах доктор за атипичните клетки и ми каза , че атипичните клетки не значат рак , но все пак исках и вашето мнение като лекар ,които не е свързан конкретно със случая .
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
ЖИВОТ,ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ !
п.п. Понеже случайно намерих част от отговора тук за "атипичната дуктална хиперплазия " реших да сложа линк ако някои друг от читателите се интересува принципно
webcache.googleusercontent.com/search?q=...&cd=15&hl=bg&ct=clnk
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ЗА ВСИЧКИ !
Last edit: 20 Дек 2012 14:50 от мимилита. Причина: по въпроса - линк с информация
- Миленка Димитрова
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
Модератори: д-р Георгиев