Забележка

The forum is in read only mode.

Странни усещания в ръцете и краката

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
28 Ян 2012 11:08 #1 от Veska
Veska COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Странни усещания в ръцете и краката
Имам много сериозен проблем.
Аз съм жена на 32 год. Не пия, не пуша водя здравословен живот. Всичко започна преди около месец и половина след доста насъбран стрес започнах да получавам странно изтръпване и леко схващане на лявата ръка и крак и като мравучкане и ижички а понякога и устата я усещам така.
Постоянно си усещам студени краката и ръцете и все ми е студено Нямам сърдечна болка или сърцебиене имам ниско кръвно през деня само понякога като се напрегна вечер кръвното ми скача на 140 /80 пулс 66 Много се притеснявам че нещо с мен не е наред и ми прилошава от това нещо като паник атака страх ме е да не ми стане нещо и сам в постоянна тревожност .ходих на лекар тук и без да ме прегледат дори ме изпратиха на психолог и физиотерапия защото решиха че имам затиснат нерв .Аз забравих да кажа че имам от отдавна болки ниско в седалишния нерв и ми блокира крака като се натоваря ,също така и болка от ляво в гърба и плешката аз работя предимно с лявата ръка.Възможно ли е тези изтръпваня да са от този нерв или от нерви или може и нещо много по сериозно на сърцето или мозъка много съм изплашена моля ви помогне те ми.
Мерси предварително!
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
28 Ян 2012 13:14 #2 от Vasilec
Отговор: Странни усещания в ръцете и краката
Прилича на повишена тревожност или тревожно разстройство.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
  • introducer
  • introducer's Avatar
  • Посетител
30 Ян 2012 13:44 #3 от introducer
Отговор: Странни усещания в ръцете и краката
Поискай направление за невролог. Не ми е ясно защо са те пратили на психолог и физиотерапевт?
Създадено с Kunena форум