- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
някакво изкривяване
- levskirlz
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
13 Дек 2011 19:47 #1
от levskirlz
levskirlz COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED някакво изкривяване
Здравейте, на 14 години съм и главата ми е някак си по необичайна от десният край- вдигната ми е задната част нагоре а от ляво ми си е нормална. Като се погледна в огледалото не в профил ами с лице към огледалото си ми е нормална а като се извъртя на дясно и ми е крива...
prikachi.com/images/660/4141660s.jpg
това може ли да се коригира по някакъв начин примерно да стоя на челна стойка или някакъв друг начин или просто да се примиря защото е твърде късно?
п.с. моля да ме извините ако темата не е на правилното място но нз къде да я сложа
prikachi.com/images/660/4141660s.jpg
това може ли да се коригира по някакъв начин примерно да стоя на челна стойка или някакъв друг начин или просто да се примиря защото е твърде късно?
п.с. моля да ме извините ако темата не е на правилното място но нз къде да я сложа
- P. Kabakchieva
-
- Посетител
14 Дек 2011 09:40 #2
от P. Kabakchieva
Отговор: някакво изкривяване
Здравей! От снимката не разбрах къде точно е проблема, но до колкото видях си си здрав и изглеждаш напълно добре
По-добре не си прави никакви експерименти, живей си спокойно, а ако все пак това не ти дава спокойствие приеми, че това те прави уникален
Карай внимателно мотора!
- levskirlz
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
14 Дек 2011 11:59 #3
от levskirlz
ами виж как главата ми не е кръгла ами една такава повдигната в края
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
14 Дек 2011 15:34 #4
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Приятел и аз не виждам нищо тревожно, всеки човек има свои характерни особености, които го отличават от останалите. И без това не разбрах кое не е наред. Дай по-ясна снимка...
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- levskirlz
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
14 Дек 2011 18:57 #5
от levskirlz
prikachi.com/images/590/4144590v.jpg нещо такова не е баш така ама не ми е кръгла като на тоя главата ами нещо подобно като тва дето съм добавил
- Petyr
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
19 Дек 2011 16:57 #6
от Petyr
Горд студент по медицина.
Пич, нищо ти няма. Симпатяга си, караш мотор - какво повече искаш от живота, а това издължаване в един от косите диаметър на главата е просто характерна особеност, която те прави Човек.
Горд студент по медицина.