Забележка

The forum is in read only mode.

Безплатен семинар за родители

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
27 Окт 2011 11:09 - 28 Окт 2011 07:49 #1 от Solidarnost
Solidarnost COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Безплатен семинар за родители
Националната информационна линия за наркотиците и алкохола организира безплатен семинар

Националната информационна линия към Асоциация за рехабилитация на зависими „Солидарност” организира безплатен семинар за родители на деца и тийнейджъри на тема „Да поговорим трезво за алкохола”.

По време на интерактивния семинар родителите ще имат възможност:

• да се запознаят с ефектите и рисковете от употребата на алкохол
• да научат повече за начина, по който алкохолът влияе на човешкия мозък и на неговите функции
• да участват в дискусии
• да получат насоки как да разговарят с децата си за алкохола
• да разберат как биха могли да подкрепят децата си в избора им да не пият
• да обсъдят помежду си и с водещите различни стратегии за превенция на употребата на алкохол от децата им
• да разберат какво могат да направят, ако детето им вече пие
• да задават всички въпроси, които ги вълнуват

Семинарът ще се проведе на 05.11.2011 г., събота, от 10,00 часа в залата на Национален център по наркомании – София, ул. „Пиротска” 117, ет. 1, втората врата от ляво по коридора. Времетраене: 2 часа.

Всички желаещи могат да се запишат за участие на телефони 02 971 99 20 и 02 873 43 86 (всеки работен ден между 9 и 17 ч.), както и чрез и-мейл на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Необходими са име и контакт за обратна връзка. Местата в залата са с ограничен брой.

Ще ви очакваме!
Last edit: 28 Окт 2011 07:49 от Solidarnost.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
27 Окт 2011 13:24 #2 от Vasilec
Отговор: Безплатен семинар за родители
Хубава инициатива, успех Ви пожелавам!

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум