Забележка

The forum is in read only mode.

Болка в пениса след секс

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
20 Юли 2011 10:33 #1 от pi4a09
pi4a09 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Болка в пениса след секс
Здравейте....Проблема е следния: след като съм свършил един път и като ми стане, пениса ме боли.На какво се дължи това и опасно ли е?
20 Юли 2011 10:47 #2 от Vasilec
Re: Болка в пениса след секс
Кое точно те боли по пениса - главичката, тялото, целия? Само в ерекция ли те боли и то след секс? След като се самозадоволяваш боли ли те?
Не виждам с какво може да се обясни освен с травмиране по време на половия акт.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
20 Юли 2011 14:09 #3 от pi4a09
Ами болката е по цялата дължина, но отдолу. Болката започва след 1-ят полов акт, но само при възбудено положение и след като спадне след около 5-6 часа и вече няма болка при възбудено положение. При самозадоволяването е същото.
20 Юли 2011 15:58 #4 от Vasilec
По-добре се консултирай с уролог. Не знам как можем да ти помогнем. Ако правиш груб секс или постоянно се самозадоволяваш, това може да е причината. В противен случай може да е изтръпване, но чак болка не мисля, че е нормално... Няма нищо срамно да отидеш на лекар в крайна сметка.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум