Забележка

The forum is in read only mode.

След спиране на цигарите???

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
20 Мар 2011 13:57 #1 от magiv1
magiv1 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED След спиране на цигарите???
Някои да е имал следния проблем.1 месец след отказа на цигарите отхрачване зелено черни храчки,пробождане в гърдите на моменти,дисконфорт в гърдите нещо като мравучкане усещам.И също все едно съм задръстен с храчки нещо като задух.Сутрин усещам дразнене в гърба.Казват,че всичко е ок,просто съм притеснен.Иначе пия Тавипек 3x1.
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
20 Мар 2011 14:19 #2 от д-р Георгиев
Re: След спиране на цигарите???
Здравейте,
Черно-зелените храчки могат и да се дължат на спирането на цигарите, но обикновено тяхното отхрачване е в рамките на няколко дни до няколко седмици след отказ от тютюнопушене. Другите оплаквания в действителност могат да се дължат на временно паническо разстройство, но са суспектни и за наличието на подлежащо заболяване, забавянето на лечението на което може да бъде неприятно.
Най-добре потърсете консултация от друг специалист още утре или до края на седмицата, ако симптомите не утихнат.
20 Мар 2011 14:33 #3 от magiv1
Ако е възможно препоръчаите ми някои специалист?
  • tsetso
  • tsetso's Avatar
  • Посетител
20 Мар 2011 15:05 #4 от tsetso
Не знам при кои специалисти сте ходили до момента, но може да отидете и в Специализирана белодробна болница "Света София". Там има добри специалисти. Болницата има приемен кабинет на първия етаж. Аз лично имам добри впечатления от д-р Делчо Минчев.
Хубави думи съм чувал за д-р Петров от Медицински институт на МВР.
20 Мар 2011 18:17 #5 от magiv1
Благодаря за отговора,ако може някакви телефони на д-р Минчев
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум