- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по всичко останало
- Позитронно емисионен томограф - къде
Позитронно емисионен томограф - къде
- Vesko
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
24 Ян 2011 14:35 #1
от Vesko
Vesko COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Позитронно емисионен томограф - къде
Привет!!!
Искам да попитам къде мога да открия позитронно емисионен томограф, тъй като съществуват съмнения, че майка ми, която е на 69, е болна от Алцхаймер, но на магнитният резонанс не откриха нищо и казаха, че най-рано може да се разбере на този уред. Та интересува ме къде в София има?
Искам да попитам къде мога да открия позитронно емисионен томограф, тъй като съществуват съмнения, че майка ми, която е на 69, е болна от Алцхаймер, но на магнитният резонанс не откриха нищо и казаха, че най-рано може да се разбере на този уред. Та интересува ме къде в София има?
- sybi
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
24 Ян 2011 15:33 #2
от sybi
Re: Позитронно емисионен томограф - къде
Към днешна дата единственият в България позитронно емисионен компютърен томограф се намира в университетската болница ”Света Марина” – Варна.
- Vesko
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
28 Ян 2011 20:22 #3
от Vesko
Благодаря ви много и все пак ориентировъчно може ли да ми кажете каква е цената на едно изследване с позитронно емисионен томограф. Благодаря отново.
- Здравко
-
- Посетител
04 Фев 2011 22:36 #4
от Здравко
Информацията Ви е стара. От 22 декември 2010 г. стартира дейност Център по позитронна емисионна томография - компютърна томография (PET/CT), а от началото на февруари PET/CT работи с пациенти. Контрастните изследвания ще се отклоняват за сега към Варна.
Тел. за информация - 02/9230 561 и 02/9230 646, проф. Костадинова или д-р Младенова.
Тел. за информация - 02/9230 561 и 02/9230 646, проф. Костадинова или д-р Младенова.
- Здравко
-
- Посетител
04 Фев 2011 22:48 #5
от Здравко
За онкоболни изследването е безплатно срещу епикриза и зелен талон от онколог. За диагностика на Алцхаймер трябва да питате на по-горните телефони.