- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по всичко останало
- Странно... при навеждане - сърцебиене, светло пред очите...
Странно... при навеждане - сърцебиене, светло пред очите...
- socrazy
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
07 Окт 2010 18:51 #1
от socrazy
socrazy COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Странно... при навеждане - сърцебиене, светло пред очите...
Здравейте,
Вчера ми се случи нещо доста странно(поне за мен, де). Наведох се да взема нещо и изведнъж всичко стана по-светло от обикновено пред очите ми, сърцето ми заби адски бързо, заглъхнаха ми ушите и ме стегна зад рамената и врата(все едно имам мускулна треска, обаче нямах). Аа, да. И се чувствах замаяна. Всичко това продължи няколко минутки и след това премина. Досега никога не ми се е случвало. Някакви идеи на какво може да се дължи? Ако не се повтори не мисля да обърна особено внимание.
Вчера ми се случи нещо доста странно(поне за мен, де). Наведох се да взема нещо и изведнъж всичко стана по-светло от обикновено пред очите ми, сърцето ми заби адски бързо, заглъхнаха ми ушите и ме стегна зад рамената и врата(все едно имам мускулна треска, обаче нямах). Аа, да. И се чувствах замаяна. Всичко това продължи няколко минутки и след това премина. Досега никога не ми се е случвало. Някакви идеи на какво може да се дължи? Ако не се повтори не мисля да обърна особено внимание.
- Здравко
-
- Посетител
07 Окт 2010 19:42 #2
от Здравко
Re: Странно... при навеждане - сърцебиене, светло пред очите...
Здравейте,
Вероятно оплакванията Ви се дължат на внезапни колебания в артериалното налягане на вътречерепните съдове и/или краткотрайни промени във вестибуларния апарат. Няма нищо притеснително, а ако пристъпите се повтарят, консултирайте се с личния си лекар, който ще проведе преглед и специфични изследвания.
Вероятно оплакванията Ви се дължат на внезапни колебания в артериалното налягане на вътречерепните съдове и/или краткотрайни промени във вестибуларния апарат. Няма нищо притеснително, а ако пристъпите се повтарят, консултирайте се с личния си лекар, който ще проведе преглед и специфични изследвания.
- socrazy
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0
07 Окт 2010 19:49 #3
от socrazy
Re: Странно... при навеждане - сърцебиене, светло пред очите...
Забравих да кажа, че съм на 16.
Мерси за бързият отговор.