Забележка

The forum is in read only mode.

Проблем с ушите и носа

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
29 Юни 2013 10:36 #1 от shotlekov
shotlekov COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Проблем с ушите и носа
Здравейте. От известно време имам проблем с ушите. Имам усещането за постоянно заглъхнали уши, въпреки, че почти постоянно дъвча дъвки и/или се опитвам да си "изпукам" ушите, запушвайки нос и надувайки ги! Всъщност проблемът започна да се задълбочава от 1-2 седмици и слухът ми отслабна леко! Имам постоянно чувство все едно имам вода в дясното ухо, като в същото време секрецията на ушна кал е значителна и в двете уши! Странното е, че когато надуя, за да си "изпукам" ушите ефект няма. Не само, че не се "отпушват", но го няма и онова "пук", което се усеща по принцип?! Дори ми направи впечатление, че при спускане (с кола през планински проход) ушите ми не заглъхват, няма никаква промяна, а преди винаги ми заглъхваха при преминаване от там?!
Проблемът ми с носа е с постоянно запушване. Всъщност си дишам спокойно през носа, но преди около месец бях с възпалено гърло и джи-пи-то ми ми предписа капки за нос, профилактично. Тогава и открих огромната разлика в дишането през носа преди и след употребата на капките за нос.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
30 Юни 2013 20:47 #2 от tsetso
Проблем с ушите и носа
Обърнете се към УНГ специалист. По Вашите думи е възможна инфекция в средното ухо, която трябва да се изключи.

Административен профил.
Създадено с Kunena форум