Забележка

The forum is in read only mode.

Главоболие от година

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
29 Мар 2013 00:38 #1 от Strudy
Strudy COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Главоболие от година
Здравейте. Аз съм момче на 15 години и съм около 1.80 висок и около 65 килограма. Мен ме оперираха от кисти на сфеноидалния синус. Преди операцията имах силно главоболие в тила лежах в болницата и след като ме изписаха от болницата главоболието беше отминало. След това направих ЯМР казаха ,че имам кисти в синусите всичко друго е в норма. Оперираха ме за да изчистят тези кисти от сфеноидалния синус. Един месец след операцията главоболието отмина ,но температурата ми стой 37.1 или 37.2 непостоянна.. Преди месец главоболието отново започна ходех правеха ми скенер на синусите и казаха ,че всичко е както трябва. Ходех на невролог правеха ми ЕЕГ казаха ,че всичко е в норма. Взимаха ми и кръв казаха ,че всичко и там е както трябва. Но имам температура 37.1-2 и главоболието в тила пак се появи, но и в лявото слепоочие.
Какво да правя ? Моля ви помогнете.
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
29 Мар 2013 16:03 #2 от Vasilec
Главоболие от година
Здравей, Струди, трудно ще ти се отговори в подобен форум и дори това да стане те съветвам да останеш скептичен към писалите. По простата причина, че дори и да има компетентен специалист във форума, по така представената анамнеза няма как нищо сериозно да се каже.
Със сигурност обаче трябва да се разбере причината за тези стойности на телесната темп. Търси друго мнение!

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум