- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
- Форум
- Здравни проблеми и Заболявания
- Кабинет по уши, нос, гърло
- състояние след операция от отосклероза
състояние след операция от отосклероза
- margarita krysteva
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
27 Ян 2013 10:40 #1
от margarita krysteva
margarita krysteva COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED състояние след операция от отосклероза
Оперирана съм преди 45 дни от отосклероза,но продължавам да не чувам с оперираното ухо.Поставена ми е американска слухова протеза -ме увериха,но не мога да кажа каква марка-"Грейс......".Какви са предимствата на тази протеза пред титаниевата и каква точно е марката?Продължават и оплакванията ми от шум в ухото,а така също и замайване и световъртеж.Въпроса ми е дали ще започна да чувам по добре с времето и ще намалеят ли страничните оплаквания от шума и световъртежа?
- tsetso
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Админ
27 Ян 2013 18:22 #2
от tsetso
Административен профил.
Здравейте,
подобрение на слуха може да настъпи веднага след операцията, но поради превръзката пациентите не винаги могат да го забележат. Подобрение на слуха се наблюдава в рамките до 4-6 месеца след операцията. Често след операция пациентите имат краткотраен световъртеж, гадене и повръщане. Това състояние е преходно и лесно се преодолява с медикаменти. Ако това състояние продължи дълго време или не се подобри, може да се дължи на друго състояние, независимо от отосклерозата.
Слуховата протеза трудно бих коментирал, тъй като е извън моята компетенция.
подобрение на слуха може да настъпи веднага след операцията, но поради превръзката пациентите не винаги могат да го забележат. Подобрение на слуха се наблюдава в рамките до 4-6 месеца след операцията. Често след операция пациентите имат краткотраен световъртеж, гадене и повръщане. Това състояние е преходно и лесно се преодолява с медикаменти. Ако това състояние продължи дълго време или не се подобри, може да се дължи на друго състояние, независимо от отосклерозата.
Слуховата протеза трудно бих коментирал, тъй като е извън моята компетенция.
Административен профил.
- maria_kale
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
11 Май 2013 00:33 #3
от maria_kale
Iskam da se obarna kam margarita krasteva molq vi gospojo az sachto sam operirana ot otoskleroxa predi mese i imam problem s yhoto postoqnno mi zahlahva ponje i vie ste prave naskoro operaciq ot otoskleroza mno vi molq obqsnete kak e sega pri vas .Blagodarq vi predvaritelno.Ako eventualno prochetete tova mojem da se svarjem i po skapaili po djiesem.molq vi!
- Д-р Кабакчиева
-
- Посетител
11 Май 2013 17:52 #4
от Д-р Кабакчиева
Моля, пишете на български език в сайта! Все пак сме българи и е редно да си пишем на български език! Благодаря!
- maria_kale
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
17 Май 2013 09:43 #5
от maria_kale
Здражеите след операция от отосклероза и постявяне на имплант от операцията изминаха 35 дни имам пукане в ухото нещо сякаш има гаста маса и микрофония в гласа и дишането.Моля ако някои е имал такав проблем да го сподели.Ще отшуми ли ? Блгодаря ви предварително.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
18 Май 2013 14:58 #6
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Това усещане си мисля, че не е нещо нормално, така че е по-добре да те прегледа УНГ специалист. Един оглед на тъпанчевата мембрана от специалист би свършило работа, така че посетете лек. лекар.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- anamta
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
04 Окт 2014 07:59 - 25 Окт 2014 14:58 #7
от anamta
anamta
Детето е доста палаво, нормално е за момче на неговата възраст. Понякога цяла седмица не тече, но понякога се случва и по 2 пъти на ден. Ние слагаме солен разтвор и държим главата надолу. Чела съм, че през пубертета може би ще отшуми. Предлагали са ни обгаряния в ноздрите
We provide fast success in 640-911 dumps exam by using our high quality IBQH prep resources.
We provide fast success in 640-911 dumps exam by using our high quality IBQH prep resources.
anamta
Last edit: 25 Окт 2014 14:58 от anamta.