- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Заглъхване на ушите и синузит.
- kativk
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
24 Ян 2013 18:33 #1
от kativk
kativk COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Заглъхване на ушите и синузит.
Здравейте, от няколко месеца имам проблеми с носа, развих и синузит, който трудно лекувам, пих какво ли не включително и антибиотик. В момента болката ми мина, но носа ми все още от време на време се запушва... От два дни на пръв поглед носа не е запушен, но все пак усещам някаква тежест в него и това, което ме притеснява е, че когато го запуша с пръсти и се опитам да издухам въздуха през запушена уста, за да ми изпукат ушите, това не се получава, като че ли са заглъхнали, а чувството е много неприятно. Трябва ли да се притеснявам и какво е решението на този проблем. Моля Ви, дайте ми някакъв съвет, защото наистина вече започвам да се тревожа. Благодаря предварително.
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
24 Ян 2013 19:57 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Заглъхване на ушите и синузит.
Добре, а преглед при УНГ правил ли си? Не знам, дали да се притесняваш или не, но това чувство на тежест не е нормално според мен. Болки в ушите, някаква секреция, намален слух да си забелязал?
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.