Забележка

The forum is in read only mode.

zaglahnalo uho

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Фев 2012 11:19 #1 от aido
aido COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED zaglahnalo uho
sled nastinka pridrujena s hrema me zabolq mnogo uhoto i zapo4na da te4e sekret ot nego napodobqva6to na krav i gnoi.Ve4e 4 pati sa me dup4ili,no mi omrazna ve4e...s kakvo moga da se opravq???
  • tsetso
  • tsetso's Avatar
  • Посетител
06 Фев 2012 13:50 #2 от tsetso
Отговор: zaglahnalo uho
Моля, пишете на кирилица, тя е задължителна в този форум и много други.
Конкретен отговор не мога да Ви дам предвид описанието, явно се касае за рецедивиращ среден отит. От важно значение е да предприемете следните мерки:
07 Фев 2012 09:42 #3 от aido
Налага ли се задалжително разрез на мембраната на тъпанчето?В момента пия Оспамокс 1000 и си слагам капки в ухото фуроталгин,ще ми навредят ли?
  • д-р Георгиев
  • д-р Георгиев's Avatar
  • Посетител
07 Фев 2012 12:59 #4 от д-р Георгиев
Щом изтича гной от ухото Ви, то най-вероятно мембраната е пробита. Въпреки това, за да може да се излекува, трябва да се дренира цялата тъпанчева кухина, а това се прави чрез X-образен специален разрез. Най-добрият вариант е да се консултирате с лекуващия лекар и да се вслушате в неговите съвети.
Успех!
07 Фев 2012 14:08 #5 от aido
А постоянното туптене и пулсиране може ли да означава че набира гной?Сардечни благодарности предварително :)
18 Мар 2012 08:20 #6 от andrea
Здравейте!Медицинска сестра съм и преди 3 дни ми заглъхнаха и двете уши.много е неприятно.това се получи непосредствено след като сложих абокат на едно бебе,т.е.то доста пищеще.в същото време имам лека хрема и силна кашлица.явно съвпаднаха 2-те неща.кажете как да си излекувам ушите.явно получих слухова травма.ако трябва да ми препоръчате някакви капки за уши.
Модератори: д-р Георгиев
Създадено с Kunena форум