Забележка

The forum is in read only mode.

Относно гласът

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
29 Дек 2011 09:51 #1 от levskirlz
levskirlz COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Относно гласът
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли е да има огромна разлика в гласа ми който аз чувам и в гласа ми който другите чуват? Не знам дали се изразих ясно ,но бях чел че като говори човек този глас който той си чува е различен от този който чуват другите. Та питам ви за тези работи защото аз като говоря си чувам съвсем нормално гласа ,а като се запиша с телефон, камера или каквото и да е било друго устросйво гласът ми е един супер тих и много ама адски много детски и едно сфъфлено говори.
Чудех се тук ли и е мястото на темата но предполагам че да защото гласът идва от гърлото :)
29 Дек 2011 10:08 #2 от Petyr
Отговор: Относно гласът
Естествено, че има разлика. Ти чуваш гласа си като комбинация от звукове, проведени по въздуха и по костите на черепа. Докато хората около теб чуват гласа ти само по въздушен път и затова се получава такава разлика. При всеки човек е така...

Горд студент по медицина.
29 Дек 2011 10:14 #3 от Vasilec
Да, напълно съм съгласен.
Но си мисля все пак, че човек пред камера или микрофон страда от "сценична треска" и си променя леко гласа, но като цяло гласа ти на живо звучи малко по-различно отколкото го чуваш.
А за детинския глас не се притеснявай, ще дойде време и за това.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
29 Дек 2011 11:04 #4 от levskirlz
ми нз що е така ама ми е супер затънтен един такъв нз как да го опиша
Създадено с Kunena форум