- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Непоносима болка в ухото
- Тамара
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
14 Ное 2011 14:34 #1
от Тамара
Тамара COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Непоносима болка в ухото
Здравеите,
На 33 години съм. Като дете страдах от болки в ушите. Тогава отшумяха, но от месец се появявиха отново. Предполагам, вследствие на вирусна инфекция на гърлото и носа. Пробвах с природолечение с домашни средства да облекча болката. Четох, че така тя се лекува и се предотвратява бъдещата й поява. За сьжаление не помогна. Дори развих бактериална (или гъбична) инфекция, от ухото започна да изтича течност. Болката в ухото ми се усилва, а през нощта - става нетьрпима.
Ходих и на доктор, които ми каза, чв болката във външното ухо (какьвто е моя случаи) се дължи на инфекции, които може да са локализирани под формата на фурункул или като общо възпаление със зачервяване и оток. Отокът се появявал вследствие на алергична реакция или чест досег с вода (състояние, известно като „ухо на плувец"). Даде ми капки и хапчета, които пия от 1 седмица, но без резултат.
Ако някои знае лек - да помага!
На 33 години съм. Като дете страдах от болки в ушите. Тогава отшумяха, но от месец се появявиха отново. Предполагам, вследствие на вирусна инфекция на гърлото и носа. Пробвах с природолечение с домашни средства да облекча болката. Четох, че така тя се лекува и се предотвратява бъдещата й поява. За сьжаление не помогна. Дори развих бактериална (или гъбична) инфекция, от ухото започна да изтича течност. Болката в ухото ми се усилва, а през нощта - става нетьрпима.
Ходих и на доктор, които ми каза, чв болката във външното ухо (какьвто е моя случаи) се дължи на инфекции, които може да са локализирани под формата на фурункул или като общо възпаление със зачервяване и оток. Отокът се появявал вследствие на алергична реакция или чест досег с вода (състояние, известно като „ухо на плувец"). Даде ми капки и хапчета, които пия от 1 седмица, но без резултат.
Ако някои знае лек - да помага!
- tsetso
-
- Посетител
15 Ное 2011 18:17 #2
от tsetso
Отговор: Непоносима болка в ухото
Посетете лекаря за контролен преглед. Не е нормално при правилно антибиотично лечение болката да не се повлияе за период от 1 седмица и повече.
- 017hnoor
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 0
10 Апр 2015 12:49 - 10 Апр 2015 12:50 #3
от 017hnoor
Непоносима болка в ухото
Дори развих бактериална (или гъбична) инфекция, от ухото започна да изтича течност. Болката в ухото ми се усилва, а през нощта - става нетьрпима.
Last edit: 10 Апр 2015 12:50 от 017hnoor.