Забележка

The forum is in read only mode.

Заглъхнали уши,в следствие на настинка

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
24 Юли 2011 15:02 #1 от new
new COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Заглъхнали уши,в следствие на настинка
Здравейте
Аз съм на 16г..Преди около седмица и нещо се разболях от настинка.Имах 2,3 дни висока температура,болки в гърлото и запушен нос/но без хрема/.Пиех : Тусавит,Тавипек и няколко пъти взех Орофар (пиша ви за лекарствата да не би да имат някакви странични ефекни или да съм получила някаква алергия /но по принцип нямам алергия от лекарства/).След 4,5 дни се оправих но откакто се разболях са ми заглъхнали ушите.Още не съм ходила на лекар УНГ,защото и преди когато съм боледувала са ми заглъхвали ушите,но след 2,3 дни са се оправяли,но сега вече 1 седмица не се оправят и взех много да се притеснявам.На 3-я или 4-я ден когато боледувах имах и температура и сутринта рано се събудих от болки в ушите-майка ми ми направи сок от печен праз и ми сложи в ушите и след 1 или 2 часа болката отмина и от тогава ушите не ме болят.Нямам и замаяност но след многото прочетени страници с подобни оплаквания и че от едно няма нищо,всъщност се оказва сериозен проблем доста се уплаших.А никога не съм имала до сега проблем с ушите.
Само да кажа че утре ще ходя при специалист,но много ще съм благодарна ако може някой да каже какво може да ми е/да се успокоя малко/.Да знам горе-долу какво да очаквам от лекаря ми.
Благодаря предварително !
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
24 Юли 2011 17:38 #2 от Vasilec
Re: Заглъхнали уши,в следствие на настинка
Да, наистина трябва да се погледне от специалист. В крайна сметка няма нищо страшно, нещата са лечими, ако се хванат и лекуват на време. Определено няма място за паника, възможно е да е нещо преходно или външен отит, които са банални и самоограничаващи се инфекции, но може и да е нещо, което изисква лекарска помощ като възпаление на средното ухо.
Острата болка в ушите обикновено е едно от най-неприятните оплаквания изобщо, но често пъти е симптом на нещо, което след правилното лечение се забравя до 1-2 седмици.
Ще направиш необходимото като отидеш на добър специалист.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
Създадено с Kunena форум