Забележка

The forum is in read only mode.

спукано тъпанче

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
06 Юли 2011 15:24 #1 от Maria_D
Maria_D COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED спукано тъпанче
Здравейте,

преди две години д-р Д. Габровски ме оперира от перфорация на лявото тъпанче, (т. е залепи го) което се беше "спукало" по време на полет. Доктора ме оперира, всичко беше ок, две години даже бях забравила за случая, до преди месец, когато летях отново (през останалото време съм летяла много пъти) , но сега бях с лека хрема и при полета не можах да изравня налягането. Щом кацнахме веднага се отправих към спешният кабинет УНГ в ИСУЛ, защото имах некомфортно усещане в същото ухо, притеснение, и дори болка. Страхувах се да не се е спукало тъпанчето отново. Слава богу не беше, но дижурният лекар видя, че мембраната е доста "хлътнала". Изписа ми антибиотик АЗАКС, който не знам дали ми помогна, защото от този момент нататък аз имам ужасно непрестанно пищене в ухото. Когато пътувам с кола до морето и минаваме през планините също имам проблем с изравняването, но най-неприятното е това некомфортно усещане в ухото, и непрестанното свистене , което не ме оставят да се почувствам излекувана.
Прочетох и другите хора какви проблеми имат и се притеснявам да не изтърва някакав важен момент на лечение и после да стане фатално....
Моля за съвет, къде да отида на преглед, кой специалист да потърся, има ли надежда, че ще се излекувам? :cry:
06 Юли 2011 15:31 #2 от iliya iliev
Re: спукано тъпанче
Направете си Диференциална Кръвна Картина за проверка на Имуната система.
06 Юли 2011 15:37 #3 от Petyr
По-добре се върнете за контролен преглед в ИСУЛ или при д-р Габровски.
Приемът на Азакс не се свързва с проблеми с ушите.
Диференциална кръвна картина не виждам в каква връзка да се прави, по-добре рутинните лабораторни изследвания.

Горд студент по медицина.
06 Юли 2011 22:19 #4 от Maria_D
Благодаря за съветите. Ще пробвам с пълна кръвна картина, може наистина нещо да не е в норма, но съм решила да отида и на преглед при доктор в ИСУЛ. Само дано не попадна на Маджунов .................................. и да гледате за мен по новините после :(
06 Юли 2011 23:14 #5 от Problem
Няма какво да пробвата с пълна кръвна картина... Отидете на лекар, въжможно е пак да имате инфекция или вирусен отит...
Създадено с Kunena форум