- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Болка в ухото
- An7on4o
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
03 Юли 2011 14:21 #1
от An7on4o
An7on4o COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Болка в ухото
Здравейте.
На 18 години съм и явно имам проблем с едното ухо.Преди 1 седмица ми беше заглъхнало и ме болеше отново,но се оправи.Незнам защо става така.Работя като спасител в САЩ,но не вярвам да е от водата-досега съм нямал такъв проблем.Като се наведа ме боли,като дъвча-също леко ме наболява.Като си "надуя бузите" ако мога така да се изразя се чува странно пукане,все едно има хартия или нещо такова.Моля за помощ!
На 18 години съм и явно имам проблем с едното ухо.Преди 1 седмица ми беше заглъхнало и ме болеше отново,но се оправи.Незнам защо става така.Работя като спасител в САЩ,но не вярвам да е от водата-досега съм нямал такъв проблем.Като се наведа ме боли,като дъвча-също леко ме наболява.Като си "надуя бузите" ако мога така да се изразя се чува странно пукане,все едно има хартия или нещо такова.Моля за помощ!
- д-р Георгиев
-
- Посетител
03 Юли 2011 14:40 #2
от д-р Георгиев
Re: Болка в ухото
Най-вероятно се касае за възпаление на външния слухов канал (външен отит) - всички симптоми за това говорят. Възпалението в повечето случаи протича банално и рядко има усложнения, така че няма място за притеснение. Все пак трябва да се избягва досега на вода с ухото за определено време. За повече информация:
Външен отит
Ако оплакванията не преминат в рамките на няколко дни, най-добре се консултирайте със специалист по УНГ.
Ако оплакванията не преминат в рамките на няколко дни, най-добре се консултирайте със специалист по УНГ.
- Здравко
-
- Посетител
- An7on4o
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- SICILIQ
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
15 Мар 2013 22:06 - 15 Мар 2013 22:08 #5
от SICILIQ
Болка в ухото
здравейте.искам да попитам за дъщеря ми ,която два дни след махането на трета сливица отново е с кашлица и хрема-опасно ли е това в предвит незарасналата рана от операцията.Също от дълго време се оплаква от болки в у6ите а като сме ходили на преглед казват ,4е вси4ко е наред
Last edit: 15 Мар 2013 22:08 от SICILIQ.
Модератори: д-р Георгиев