Забележка

The forum is in read only mode.

Проблем с шум в ушите (високочестотно свистене)

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
21 Сеп 2011 16:59 #11 от Success
Re: Проблем с шум в ушите (високочестотно свистене)
Zdraveite, :)

Bih iskala da spodelq, che ushite mi pishtqt ot okolo 4 godini. V nachaloto beshe ujasno, pishteneto beshe mnogo silno i chuvstvah, che shte poludeq. Ne mojeh da spq. S vremeto zapochna da namalqva, a sushto taka zapochnah da svikvam s nego. :) )
Hodih na kakvi li ne doktori i vseki mi kazvashe, che sum napalno zdrava i nishto mi nqma, ne mogaha da otkriqt prichinata i problema. Psihiatyryt mi kaza, che e na psihicheska osnova, ot mnogo naprejenie, stres, trevogi, dori che tova e simptom na socialnata fobiq.
Silno vqrvam, che edin den shte spre tova pishtene.
Hei hora, koito imate sushtiq problem, ne se pritesnqvaite ot tova ne se umira.......... :)

Nai-vajnoto e : pravete vsichko vazmojno da se chuvstvate dobre, da si suzdavate polojitelni emocii, da jiveete zdravoslovno, da gledate samo napred i da imate polojitelna naglasa. :)
Zabravih da kaja, che kogato upotrebqvam alkohol ushite mi zapochvat da pishtqt dosta silno - samo tqh chuvam........... Taka, che mnogo rqdko piq :)

Uspeh na vsichki i mnogo zdrave! :)
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
23 Сеп 2011 19:51 #12 от ignatova_nikol
Проблем с шум в ушите (високочестотно свистене)
Здравейте,искам да ви задам няколко въпроса,но преди това да обясня болежките си.От доста години насам,често ме болят ушите,ходя на лекар пия лекарства и се оправя.Освен болката при преглъщане ми пукат ушите и сякаш се отпушват получава се едно доста неприятно чувство и аз трябва да вдишам силно въздух с носа за да се "запушат",същото пукане се получава често и когато се прозявам,когато се храня и когато говоря.Това не се случва постоянно,но е на периоди.Има също така пищене понякога и заглъхване.Много ме мъчи това пукане,защото постоянно трябва да подсмърчам.Много ще бъда благодарна да ми дадете мнение,защото вече не знам какво да правя.
Създадено с Kunena форум