Забележка

The forum is in read only mode.

Заглъхнало ухо

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
21 Апр 2011 14:27 #1 от crystal
crystal COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Заглъхнало ухо
Здравейте,
на 25 години съм, 80 кг, 180 см., от няколко дни дясното ми ухо заглъхва и имам чувството, че е запушено, не е постоянно - при легнало положение заглъхването изчезва, но се появява веднага щом се изправя и е най-силно ако си наведа главата надолу. Нямам никаква болка, но чувам съвсем слаб шум. Преди около 3 седмици бях настинала, но заглъхването се появи чак сега, доста внезапно, след като една сутрин станах от леглото. Не знам дали има общо с настинката. Не приемам никакви медикаменти, нито имам други здравословни проблеми. В чужбина съм и посещението при лекар е доста сложно. Благодаря ви предварително за вашите предположения и съвети.
  • tsetso
  • tsetso's Avatar
  • Посетител
21 Апр 2011 15:59 #2 от tsetso
Re: Заглъхнало ухо
Ето моето непрофесионално мнение по въпроса:
Няма място за излишна паника. Щом се касае за заглъхване без придружаващи оплаквания, вероятно ще отшуми до ден, два. Често се случва в хода на вирусна инфекция подобни прояви, не са фатални... И все пак нищо не пречи да си вземете едни витамин Б комплекс и винпоцетин (кавинтон), въпреки че последният може да е бая пара :)
21 Апр 2011 17:19 #3 от crystal
Благодаря за мнението, tsetso :) И аз се надявам скоро да премине, понеже тази тежест в ухото, която чувствам е ужасно неприятна. Ако си бях вкъщи едва ли щях да се притесня толкова, но тук се чувствам малко по-неспокойна, тъй като нямам възможност да посетя лекар за момента.
26 Апр 2011 21:57 #4 от Sirop_kashlica
И все пак трябва да се консултирате с такъв, ако проблемите персистират.
Създадено с Kunena форум