Забележка

The forum is in read only mode.

Пищене и пулсиране в дясното ухо

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
27 Ян 2011 15:21 #1 от miranda
miranda COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Пищене и пулсиране в дясното ухо
Здравейте , от 4 дни дясното ми ухо е заглъхнало и чувам в него пулс и главата ми пищи.На какво може да се дължи това ? С хрема съм и до преди няколко дни бях на антибиотик.

Пелетни котли
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
27 Ян 2011 15:57 #2 от Здравко
Re: Пищене и пулсиране в дясното ухо
Здравейте,
Предлагам ви да посетите лекар, ако до няколко дни оплакванията ви не отшумят.
Възможно е оплакванията ви да се дължат на инфекция на средното ухо, което комуникира чрез евстахиевата тръба с носоглътката ви и, поради грипа, да се е насложила вторично и бактериална инфекция в средното ухо. В такъв случай обаче основният водещ симптом би бил болката, която се появява до няколко дни.
По-вероятно според мен е пищенето да се дължи на ринита (хрема) поради невъзможност за изравняване на налягането на средното ухо с носоглътката. Все пак разликата в наляганията е в основата на неприятното чувство на заглъхване на ухото. Трябва да се изключи и съдова аномалия от лекуващия лекар.
27 Ян 2011 16:14 #3 от miranda
благодаря Ви за мнението ,ако се появи и болка определено ще посетя лекар

Пелетни котли
  • Здравко
  • Здравко's Avatar
  • Посетител
27 Ян 2011 22:58 #4 от Здравко
Надявам се, че съм помогнал.
02 Апр 2015 07:41 #5 от roosttylor
Пищене и пулсиране в дясното ухо
По-вероятно според мен е пищенето да се дължи на ринита (хрема) поради невъзможност за изравняване на налягането на средното ухо с носоглътката. Все пак разликата в наляганията е в основата на неприятното чувство на заглъхване на ухото. Трябва да се изключи и съдова аномалия от лекуващия лекар.

ahsan
Създадено с Kunena форум