Забележка

The forum is in read only mode.

Течащ нос и трудно дишане!

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
27 Апр 2012 20:51 #1 от Коди Мартин
Коди Мартин COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Течащ нос и трудно дишане!
Здравейте!
Аз също вече от 2 години имам някакъв проблем.Приз зимата ми няма нищо,но когато дойде началото на лятото,сравнително по това време и цялото лято,започва да ми тече носа,вечер не знам дали имам проблем с белите дробове или с гърлото но чувствам все едно нещо е заседнало в гърлото ми и трудно си поемам въздух.Наистина ме е страх да не е астма.

Бихте ли ми обяснили повече за астмата и да ми кажете какъв може да е проблема ми ?

"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
29 Апр 2012 19:11 #2 от Vasilec
Отговор: Течащ нос и трудно дишане!
Е, астма трудно, по-скоро алергия към полени - доста често срещано явление през тази част на годината. Трябва да те види алерголог, да направи кожни тестове и те така.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
29 Апр 2012 20:30 #3 от Коди Мартин
По-скоро към прах.Когато например се завия с одеяло започва да ми тече носа,а на другата сутрин ми има става много гадно на гърлото,може би от това трудно си поемам въздух.
Предимно ми става така от по пухкавите материи ... :)

Благодаря за съвета и успокоението Vasilec !

на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
29 Апр 2012 20:36 #4 от Petyr
Съгласен! Типична картина... За алергия ще иде реч най-вероятно, вече каква трябва да се направят интрадермални кожно-алергични проби.
Все пак имай на предвид, че това не е астма. Астмата протича с типична клинична картина:

Горд студент по медицина.
30 Апр 2012 09:25 #5 от Коди Мартин
Благодаря,отново за отговорите! (angel)

Създадено с Kunena форум