Забележка
The forum is in read only mode.
Бронхелана асма - въпрос
- Elena881
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
15 Апр 2012 12:11 #1
от Elena881
Elena881 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Бронхелана асма - въпрос
Здравейте,
когато бях на около 12 години лекарите ми поставиха диагнозата бронхиална асма. Причината е алергия. След назначеното лечение дълги години до към 23-24г. възраст нямах проблеми. Сега обаче отново имам асматични пристъпи. Въпроса ми е има ли начин по-който може да се избегне това.
Само да уточня не са виновни дървета, зимата също получавам пристъпи и защо след близо 10 години затишие сега отново имам проблем?
когато бях на около 12 години лекарите ми поставиха диагнозата бронхиална асма. Причината е алергия. След назначеното лечение дълги години до към 23-24г. възраст нямах проблеми. Сега обаче отново имам асматични пристъпи. Въпроса ми е има ли начин по-който може да се избегне това.
Само да уточня не са виновни дървета, зимата също получавам пристъпи и защо след близо 10 години затишие сега отново имам проблем?
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
15 Апр 2012 19:45 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: Бронхелана асма - въпрос
Може би нещо от обкръжаващата среда предизвиква пристъпите и досега не сте го забелязали. Консултация с алерголог е уместна за изолиране на алергена и пр.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
- Elena881
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
15 Апр 2012 21:01 #3
от Elena881
Отговор: Бронхелана асма - въпрос
Мен личния лекар ме праща на пулмолог, който ми назначава кръвни изследвания. Явно от тях вижда, че става въпрос за алергия и ми изписва почти винаги ксизал и алвеско. Казва ми за алерголог, поне 3 месеца не трябва да си пила антихистамини.... а то няма как да стани
- Matt619
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Thank you received: 0
27 Сеп 2013 15:21 #4
от Matt619
Бронхелана асма - въпрос
МЕСТА, КАКТО ВСЕКИ ЗНАЕ СЕ ПОЯВЯВА БОЛЕЗТА РАК.
Мили хора, можете ли да допуснете, че нашият ТВОРЕЦ, е толкова ЗЛОМИСЪЛЕН, че наред със нашият организъм, е създал и всички тези /животинки/ ВИРУСИ, МИКРОБИ ПЛЕСЕНИ И ДР. ПОД., за да причинява страдания на човека и даже преждевременна смърт. ТОВА Е, НЕДОПУСТИМО. Без тези микроорганизми, животът на планетата ни, е невъзможен.
Мили хора, можете ли да допуснете, че нашият ТВОРЕЦ, е толкова ЗЛОМИСЪЛЕН, че наред със нашият организъм, е създал и всички тези /животинки/ ВИРУСИ, МИКРОБИ ПЛЕСЕНИ И ДР. ПОД., за да причинява страдания на човека и даже преждевременна смърт. ТОВА Е, НЕДОПУСТИМО. Без тези микроорганизми, животът на планетата ни, е невъзможен.
- Коди Мартин
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Модератор
- Thank you received: 13
08 Окт 2013 22:08 #5
от Коди Мартин
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
Бронхелана асма - въпрос
Здравейте,
Matt619 - добре дошли във форума! Доколкото обаче виждам мнението ви няма абсолютно нищо общо с идеята на темата още повече, че в точно тези раздели пациентите и потребителите искат мнение от специалистите по сериозни въпроси.
Когато искате да коментирате подобни теми можете да го направите в раздела "Лафче", където дори можете да направите своя тема по даден въпрос ако вече няма такава отворена.
Надявам се да си прекарате добре във форума на Здрав.Бъди!
Поздрави и приятна вечер!
Matt619 - добре дошли във форума! Доколкото обаче виждам мнението ви няма абсолютно нищо общо с идеята на темата още повече, че в точно тези раздели пациентите и потребителите искат мнение от специалистите по сериозни въпроси.
Когато искате да коментирате подобни теми можете да го направите в раздела "Лафче", където дори можете да направите своя тема по даден въпрос ако вече няма такава отворена.
Надявам се да си прекарате добре във форума на Здрав.Бъди!
Поздрави и приятна вечер!
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...