- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Дъщеря ми има кашлица от 2 години
- obuvka66
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
07 Мар 2012 09:51 - 07 Мар 2012 10:05 #1
от obuvka66
obuvka66 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Дъщеря ми има кашлица от 2 години
дъщеря ми има кашлица от около 2 години правиха и снимка добре е .ходихме 1 път на алерголог той каза че е от носоглътката се стича секрет правихме промивки на носа с визиологичен разтвор и нищо. след време отидохме и в белодробната детска клиника във медецинска академия измериха и дишането казаха че всичко е окей от там отидохме на друг алерголог които и направи тест за алергия и там всичко е окей има алергия към полени където всички си я имат и така алерголожката от военна болница каза да отидем на гастроентеролог защото можело да е от отвора на стомаха имало някакъв дифуз които ако е разхлабен може да предизвика кашлица . бяхме при гастроентеролога даже и прави гастроскопия издържа детето и нея и пак нищо всичко е в ред нищо няма.междо другото правени са и и кръвни изследвания и всичко е в ред . молбата ми е при кой доктор да си заведа детето да знам че ще помогне защото тва разкарване по докторите е ужасно и всеки ти вика всичко е добре ходи при друг а детето продължава да си кашля.Кашлицата е суха най много е ситрин и вечер но и през целия ден си покашлия казва че усеща все едно има пясък в гърлото.АКО НЯКОИ МИ ПОМОГНЕ С НЕщО СЪС СЪВЕТ щЕ СЪМ БЛАГОДАРНА МНОГО.забравих да кажа че детето ми сега е на 18 god .а кашля от 16 год. пуши цигари но по 3-4 на ден с кафенце но отказва да ги спре напълно мисли че не е от тях.
Сами забелязахте, че писането на кирилица е задължително. Ако нямате такава на Вашия компютър, може лесно да използвате този инструмент .
Сами забелязахте, че писането на кирилица е задължително. Ако нямате такава на Вашия компютър, може лесно да използвате този инструмент .
Last edit: 07 Мар 2012 10:05 от .
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
07 Мар 2012 09:59 #2
от Vasilec
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
Любознателен студент по медицина 6 курс.
Отговор: da6teria mi ima ka6lica ot okolo 2 godini
Моля пишете на кирилица, че е задължително и трудно се чете. То какво дете, то цял мъж/жена. Да спре цигарите, щом го мъчи кашлицата и да отиде на УНГ специалист. Обостряния на състоянието има ли? Да сте забелязали определен сезон, например пролет или есен кашлицата да е по-силна или по-честа.
Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.
Sport Medicine
- Vasilec
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
07 Мар 2012 10:01 - 07 Мар 2012 10:02 #3
от Vasilec
Sport Medicine
Отговор: da6teria mi ima ka6lica ot okolo 2 godini
Да, сега виждам, че за дъщеря Ви става въпрос. УНГ-то може да помогне в случай на хронично възпаление на ларинкса, хипетрофия на някоя от сливиците, щом усеща дразнене в гърлото, значи проблемът може да се дължи на това. Все пак трябва да спре цигарите.
Sport Medicine
Last edit: 07 Мар 2012 10:02 от Vasilec.
- Коди Мартин
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Модератор
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 13
07 Мар 2012 13:19 #4
от Коди Мартин
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
Отговор: Дъщеря ми има кашлица от 2 години
Моят съвет е,да спре цигарите.Може това да я дразни.Или поне можете да пробвате.Не и давайте да пуши,около 1-2 седмици и вижте дали ще има резултат.Ако не,както е написал Vasilec отивайте на УНГ специалист!
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...