Забележка

The forum is in read only mode.

Специалист по белодробни болести

• Анонимен
  • Анонимен's Avatar COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Посетител
01 Май 2016 15:50 #1 от Анонимен
Анонимен COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Специалист по белодробни болести
Здравейте Др-e, бих искла дa се допитам до Вашето компетентно мнение. Преди около няколко месеца усетих вкус на кръв в устата и като се изплюх наистина имаше кръв - понеже съм доста страхлива на тема болести веднага посетих личният лека в Англия (лоша здравна система) и от направена ПКК с диференциалno броене и Ц реактивен протеин, прослушване на дробовете и рентгенова снимка ми казаха че всичко е чисто и няма проблем обесниха ми че мое да се спукал капиляр в гърлото или да е от венците, за момента се успокоих но оня ден пак усетих дъх на кръв и се напънах да се изклашлям без да имам порив за кашлица и излезе една прозрачна храчка колкото перла голяма и от едната страна на раба имаше точица кръв залепена точно на раба на храчката имаше вид на капсуловано топченце много малко - обадих се на личния за да обесня и той ми каза че след всичките изследвания които са ми правени декември месец няма за какво да се притеснявам и ми обесни че на моята възраст 30 години не може да се мисле за рак на белия дроб. Други оплаквания като болки в гърдите задух задъхване хрипове нямам само от време на време ми се струва че ми се стича секрет в носоглътката но не го видам. Само да отбележа че когато видях точката кръв в храчката усетих леко парене в носоглътката все едно имах киселини. Та както всички в този форум въпросът ми е Мое ли да е рак на белия дроб и ако не на какво може да се дали тази кръв. Предната вечер преди да отхрача тази кръв бях спала на отворен прозорец евентуално ако е свързано с това. Извинявам се за дългия пост които е малко и объркан но това е от притеснение. Весели празници и се надявам на Вашит компетентен отговор!
Създадено с Kunena форум