- Thank you received: 0
Забележка
The forum is in read only mode.
Депресия! помощ!
- Бинго
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- COM_KUNENA_OFFLINE
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
07 Апр 2012 21:07 #1
от Бинго
Бинго COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Депресия! помощ!
Моля ви помогнете ми.В много тежка депресия сам,не знам как да се измъкна от това положение.не мога да спя,не излизам никъде ,не мога да си намеря работа,не ми се говори с никого.ако някой е преживял някак си това и знае нещо на тази тема ще съм му благодарна да я сподели с мен.
- Коди Мартин
-
- COM_KUNENA_OFFLINE
- Модератор
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
- Thank you received: 13
08 Апр 2012 07:12 #2
от Коди Мартин
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
Отговор: Депресия! помощ!
Здравей!
Всъщност в днешно време много хора са като теб,поради различни обстоятелства.
Ще можеш ли да споделиш,дали има и някаква причина за тази депресия?
Но,аз мога да ти дам няколко съвета.
Като за начало,можеш да отидеш на психиатър.Много хора мислят,че това е срамно,но всъщност не е така.Всеки има проблеми и по един или друг начин трябва да ги реши.Освен това,защо някой друг трябва да знае,че си ходила на психиатър? Запази го само за себе си и семейството ти.
За сега ще ти дам само този съвет.А ако решиш да напишеш по-подробно за проблема си и дали има някаква причина за депресията,ще си попишем отново!
Поздрави и усмивки!
Всъщност в днешно време много хора са като теб,поради различни обстоятелства.
Ще можеш ли да споделиш,дали има и някаква причина за тази депресия?
Но,аз мога да ти дам няколко съвета.
Като за начало,можеш да отидеш на психиатър.Много хора мислят,че това е срамно,но всъщност не е така.Всеки има проблеми и по един или друг начин трябва да ги реши.Освен това,защо някой друг трябва да знае,че си ходила на психиатър? Запази го само за себе си и семейството ти.
За сега ще ти дам само този съвет.А ако решиш да напишеш по-подробно за проблема си и дали има някаква причина за депресията,ще си попишем отново!
Поздрави и усмивки!
"За учения, който е живял с вярата си в силата
на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество,
вече всеки миг ще покори най-високия...
COM_KUNENA_THANKYOU: Vasilec