Забележка
The forum is in read only mode.
Множествена склероза - помощ
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
08 Фев 2010 17:57 #1
от Anonymous
Anonymous COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Множествена склероза - помощ
Здравейте,
Декември 2009 на мъжа ми му поставиха тежката диагноза множествена склероза в неврологичната болница на четвърти километър. Първите му симптоми бяха залитане, болки и изтръпване в краката, които се появиха преди година... Правиха му редица изследвания, които вече не си дори и спомням...
Интересува ме, дали има излекуване от това заболяване и дори да няма, дали има възможност от само себе си да се оправи... Една приятелка ми препоръча някакви билки, които помагали... не знам, да следваме ли лечението на лекяря или какво да правим?
На кръстопът сме...
Благодаря ви предварително за отговора,
Велислава Петкова
Декември 2009 на мъжа ми му поставиха тежката диагноза множествена склероза в неврологичната болница на четвърти километър. Първите му симптоми бяха залитане, болки и изтръпване в краката, които се появиха преди година... Правиха му редица изследвания, които вече не си дори и спомням...
Интересува ме, дали има излекуване от това заболяване и дори да няма, дали има възможност от само себе си да се оправи... Една приятелка ми препоръча някакви билки, които помагали... не знам, да следваме ли лечението на лекяря или какво да правим?
На кръстопът сме...
Благодаря ви предварително за отговора,
Велислава Петкова
- Здравко
-
- Посетител
08 Фев 2010 20:24 #2
от Здравко
Re: Множествена склероза - помощ
Здравейте Велислава,
Най-добре е мъжът Ви да се придържа назначената му терапия. Специалистите в Св. Наум са най-добрите в България в сферата на множествената склероза. Предписаното Ви лечение е най-добрият вариант за Вашия съпруг - то ще намали честотата на пристъпите, тяхната симптоматика и остатъчните оплаквания.
Т. нар. билки и знахарства няма да помогнат, само могат да навредят в случая.
Има случаи, макар и рядко, на множествена склероза, които са доброкачествени, т.е. наблюдават се само няколко пристъпа, които не водят до тежки оплаквания.
Успех!
Най-добре е мъжът Ви да се придържа назначената му терапия. Специалистите в Св. Наум са най-добрите в България в сферата на множествената склероза. Предписаното Ви лечение е най-добрият вариант за Вашия съпруг - то ще намали честотата на пристъпите, тяхната симптоматика и остатъчните оплаквания.
Т. нар. билки и знахарства няма да помогнат, само могат да навредят в случая.
Има случаи, макар и рядко, на множествена склероза, които са доброкачествени, т.е. наблюдават се само няколко пристъпа, които не водят до тежки оплаквания.
Успех!
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител
09 Фев 2010 09:00 #3
от Anonymous
Здравейте отново,
Благодаря за отговора! Искам да ви попитам, дали има възможност това да не е множествена склероза. Мъжът ми все пак е на 29 години?
Благодаря предварително
Благодаря за отговора! Искам да ви попитам, дали има възможност това да не е множествена склероза. Мъжът ми все пак е на 29 години?
Благодаря предварително
- Здравко
-
- Посетител
10 Фев 2010 18:02 #4
от Здравко
За съжаление множествената склероза засяга предимно хора между 20 и 50 години. Всичко е възможно, но аз бих се доверил на лекарите от свети Наум.
Ето малко информация за множествена склероза .
Ето малко информация за множествена склероза .
- Anonymous
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Посетител