Забележка

The forum is in read only mode.

Потрепвания

COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_MORE
23 Дек 2014 19:40 #1 от Iliqn91
Iliqn91 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Потрепвания
Здравейте,пише ви Илиян Ризов на 23 год.
От година и половина имам потрепвания по цялото тяло на мусколите,много съм обезпокоен и си правих доста изследвания ,който показват че няма нищо тревожно ,но реших да пиша и тук.
Преживях голям стрес ,един невролог каза че се съмнява за Множествена склероза ,прати ме на ЯМР и се оказа че няма нищо ,единственото нещо като заключение там пишеше - полипоидни формаций в десен синус .
Пил съм магне Б6 но не помага,невробекс също....
Въпроса ми към вас е : възможно ли е да се е оказал прав колегата ви за МС или потрепванията могат да се дължат и на друго?

Благодаря ви предварително!!
27 Дек 2014 21:56 #2 от gosi73bg
Потрепвания
Какви изследвания си правил. Аз също имам такива потрепванията. Може да ми пишеш на скайп gosi73bg или е мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
31 Дек 2014 11:08 #3 от Vasilec
Потрепвания
Значи, има си определени критерии за МС, ако не ги изпълвате - нямате това заболяване. При потрепвания има хиляди в ДД план диагнози. Разбира се, състоянието Ви трябва да се следи от невролог.

Ако съм Ви бил полезен или съм Ви направил добро впечатление, моля натиснете бутона "Благодаря" под мнението ми.

Sport Medicine

Любознателен студент по медицина 6 курс.
07 Ян 2015 17:12 #4 от Iliqn91
Потрепвания
Ядрено Магнитен Резонанс на глава ,снимки на шийни прешлени ,ПКК,изследвания на урина и т.н.
07 Ян 2015 17:18 #5 от Iliqn91
Потрепвания

Ами това е така ,но се страхувам да не е МС ,нямам изтръпвания но пих магнезий,сега ми ми зиписаха милгама Н.дано се приключи всичко
Създадено с Kunena форум